"Vekaletle kurban kampanyamız başladı"

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vekalet kurban çalışmaları hakkında bilgi verip vatandaşlara bağış çağrısında bulundu.

Çerkezköy 24.08.2016 23:50:00 0
 

“HAYIRSEVERLERİMİZİ KAMPANYAMIZA KATILMAYA DAVET EDİYORUM “

 

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut”  Ülkemizdeki ve dünyanın dört köşesindeki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Türk Kızılay’ı, kurban etlerini de binlerce mazlumun sofrasına ulaştıracak. Uygulanacak model sayesinde ihtiyaç sahipleri sadece kurban döneminde değil, yıl boyu ete kavuşacak. Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’ kampanyasına bu yıl daha çok vatandaşın katılım göstereceklerine inanıyoruz. Kampanya kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerindeki hayır severlerimizi kampanyamıza katılmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

 

 “TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLECEK”

 

Aşut kampanya sonunda vekalet sahiplerine  her yıl olduğu gibi bu yılda kurban eti ve teşekkür belgesi  verileceğini belirtti. Başkan  Ertan Aşut, “Çerkezköy Kızılay Şubemiz kanalıyla Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizden ‘Vekaletle  Kurban Kesim Kampanyası’na katılarak kurban kesiminde bulunacak vatandaşlarımıza kampanya sonunda yani kurbanların kesimi yapıtlıktan sonra  her vekalet sahibine kurban etlerinden üretilen konserve verilecek. Ayrıca birerde teşekkür belgesi verilecektir” açıklamasında bulundu.

 

 KURBAN ETLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

 

Vekaletle kurban kestiren vatandaşların kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını da belirten Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şube başkanı Ertan Aşut, “Vekaletle kurumumuz kanalıyla kurban kestirecek olan vatandaşlarımız şunu çok iyi bilmelidirler ki her kesilen kurban’ın eti yani kurban etleri kurumumuz tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.  Kurban Bayramı öncesinde Kızılay’ımızın Vekaletle kurban kesimi’ kampanyasında kurban kesimi yaptıracak hayırseverlerimizin vekaletle kestirdikleri kurbanların etleri Kızılay’ımız aracılığı ile hem yurt içinde hem de yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine en sağlıklı şekilde ulaştırılacaktır. Konuyla ilgili bilgi almak isteyenler Türk Kızılayı  Çerkezköy Şubesi’nin Çerkezköy Belediye Hizmet binası 3. Katındaki  şubemize gelebilirler” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10