"Çalışmalarınızı takdir ediyoruz"

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri dün Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Şenol Gündüz ve Burhan Arslan ile birlikte Çerkezköy İlçe Emniyet Mü

Çerkezköy 25.08.2016 21:23:00 0

SİZLERİN ÇALIŞMALARINIZI TAKDİR EDİYORUZ

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, “15 Temmuz’da ülke olarak devletin bütünlüğüne kastetmek için yapılan darbe girişimini sonrasında da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yapmış olduğunuz sıkı ve yoğun çalışmalar Çerkezköylüler olarak  bizleri çok memnun etti. Sizlerin çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Halkımızın birlik ve beraberliğini pekiştirmesi için yaptığınız çalışmaların her zaman destekçisi olacağız. Bugün de yönetim olarak sizlere teşekkür etmek istedik. Allah bir daha ülkemizi böyle durumlarla karşılaştırmasın. 15 Temmuz darbe girişiminde darbeye engel olmaya çalışırken hayatlarını kaybeden polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet  ve yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

 

“İLÇEMİZDE BÖLGESELLİĞE UYMAYAN ARAÇLAR VAR “

 

Tanyeri, Çerkezköy’de bölgeselliğe uymayan servis araçlarının bulunduğunu,bunları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi’ne bildirerek gerekenin yapılmasını istediklerini de belirterek, “ İlçemiz bir sanayi kenti olması nedeniyle bazı işyerleri yasal kuruluşu bulunan servisçilerle değil de hiçbir yerde bağlantısı olmayan ve korsan tabir ettiğimiz kaçak çalışan servisçilerle çalışma yapmaları bölgemizde büyük bir sıkıntı oluşturuyor.Biz bu konunun  önüne geçilmesi için UKOME’ye yazı yazarak bildirdik ve gerekenin yapılmasını istedik. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün de korsanlara karşı yaptığı mücadeleden memnuniyet duyuyoruz. Bu konuda emniyetimiz üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapıyor. Her zamanda bizlere yol gösterici olmanız nedeniylede sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

“GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ”

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’da Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaret için teşekkür etti. Ogan, “ Çerkezköy bir sanayi kenti olması nedeniyle devamlı aldığı göç ile her geçen gün nüfusu hızla artıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçemizde huzur ve güven ortamını sağlamak için ne gerekiyorsa görevimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Servisçiler olarak sizin en büyük sıkıntınızın korsanlar olduğunu biliyoruz ve biz bu konuda çok sıkı bir çalışma başlattık. Yasalar kapsamında gerekenler yapılıyor. Bu konuda içiniz rahat olsun.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10