Samet Ayaz umut veriyor

8-11 Eylül tarihlerinde Romanya'da yapılacak olan Avrupa Taekwando Şampiyonası Yıldızlar kategorisinde ülkemiz adına 37 kiloda tek temsil edecek sporcu olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübünün Milli Sporcusu

26.08.2016 20:32:00 0
Samet Ayaz umut veriyor

SAMET’TEN UMUTLUYUZ

 

Şampiyonada Samet’ten madalya umudunun yüksek olduğunu belirten Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “ Geçtiğimiz hafta içinde Avrupa şampiyonası öncesinde Ankara’daki Milli takım kapına katılan Samet Ayaz gerek hocalarıyla gerek takım arkadaşlarıyla tam bir uyun içerisinde kamp çalışmalarını sürdürüyor. Milli takım Antrenörlerimiz de bizim gibi Samet’ten umutlu olduklarını belirtmeleri bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah şampiyonada başarılı olacak ve altın madalya alarak yüzümüzü güldüreceğine inanıyoruz.”dedi.

 

KAMP ÇALIŞMALARI NEŞELİ GEÇİYOR

 

Kamp çalışmalarının neşe içinde geçtiğini de belirten Vural Ayaz, “Önceki akşam Samet’i telefonla aradım ve çalışmaları sordum. Çok iyi gittiğini ve hocalarının çalışma programına harfiyen uyduğunu söyledi.Kurallara uyulması gerektiğini ve uyan bir sporcu olması nedeniylede her hangi bir sıkıntısı da yok.Daha sonra Antrenörleriyle konuşarak onlardan bilgi aldım.Verdikleri bilgi Samet’in tam bir disiplin  ve tam bir uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü, kurallara uyma konusunda çok titiz davrandığını ve hiçbir sorun çıkartmadığını ve hocalarının takdir etti bir sporcu olduğunu ve kendisinden çok şey beklediklerini ve şampiyonada da altın madalya kazanacağına inandıklarını söylediler. İnşallah Samet Milli forma ile de ilçemize,ilimize ve ülkemize kategorisinde madalya kazanarak gurur yaşatacak.Milli takım Antrenörlerimizde Samet’ten umutlu”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10