Kapaklı'ya yapılacak yatırımlar görüşüldü

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TESKİ Plan Proje Dairesi Başkanı Bahattin Yılmaz, TESKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Fatih BaÅ

Kapaklı 28.08.2016 18:15:00 0
Kapaklı

“YATIRIMLAR DEVAM EDECEK”
 

Karşılıklı görüş ve bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda, Kapaklı Belediyesi birimleri, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek Genel Müdür Başa'ya ilettiler. TESKİ tarafından yapılan çalışma ve yatırımlar ile ilgili Genel Müdür Başa'nın yaptığı konuşmada, "Kapaklı'da yapılan çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımlarımız Kapaklı İlçesinde önümüzdeki dönemlerde de devam edecek. Kapaklı Belediye Başkanımızın da bize büyük desteği var ve kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

 

“KAPAKLI BİZİM SEVDAMIZ”

 

Toplantıda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ''Bahçelievler , Pınarça , Atatürk, Bahçeağıl ve Cumhuriyet mahallerimizde başlayacak olan Kanalizasyon alt yapı yenileme çalışmalarını değerlendirdik.Fikirlerimizi ilettik. Çalışmalar kapsamında Bahçelievler mahallemize 1500 m3 bir su deposu talep ettik ve en yakında zamanda kurulmasının sözünü aldık. Ayrıca ilçemize 2 adet yeni su kuyusu açılarak ana şebeke hattımız beslenecek. Erbay caddemize de ise hidrofor sistemi kurularak Atatürk mahallemizde yaşanan su problemini ortadan kaldırılması konusunda gerekli adımları attık.Sürekli büyüyen ve gelişen Kapaklımızın gelecek yıllarda su sorunu yaşanmaması için hizmetlerimize ilk gün ki gibi aynı heyecan ve coşkuyla devam edeceğiz. Kapaklı Bizim Sevdamız.'' dedi. Yapılan toplantı sonrası Kapaklı Belediye Binasından ayrılan Genel Müdür Başa, Kapaklı ilçesinde devam eden yatırım çalışmalarını yerinde inceledi. Pınarca Mahallesi'ni de ziyaret eden Başa, Mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya ile görüşerek, bilgi alışverişinde bulundu.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10