Şefin mutfağı Sülün sokak'ta açıldı

İşletmeciliğini Muhsin ve Cemal Aktağ kardeşlerin yaptığı MC Şefin Mutfağı Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesi Atatürk caddesi sülün sokak numara 9 adresinde hizmete açıldı.

Çerkezköy 28.08.2016 18:16:00 0
Şefin mutfağı Sülün sokak

HER GÜN 12 ÇEŞİT YEMEK

 

MC Şefin Mutfağı düzenlenen törenle önceki gün Çerkezköy halkının hizmetine açıldı. Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesi Atatürk caddesi sülün sokak numara 9 adresinde faaliyete başlayan MC Şefin Mutfağının işletmeciliğini ise Muhsin ve Cemal Aktağ kardeşler yapıyor. Ev yemekleri üzerine hizmet verecek olan MC Şefin Mutfağı işletmecilerinden Muhsin Aktağ yaptığı açıklamada, “her gün 12 çeşit yemek ve 10 çeşit salatabar ile Çerkezköy halkımızın hizmetinde olacağız. Balık mevsiminde de isteğe bağlı olarak deniz ürünlerini hizmete sunacağız” dedi.

 

POLİSE VE ASKERE YÜZDE 10 İNDİRİM

 

Polise ve askere yüzde 10 indirim uygulayacaklarını sözlerine ekleyen Aktağ, “sulu yemek çeşitlerimizin yanında köfteden tavuk ve et çeşitlerine, güveçten tatlı çeşitlerimizde damaklar unutulmaz bir tat yaşatacağımızı düşünüyoruz. İşletmemizin Çerkezköy’ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

YEMEK İKRAMINDA BULUNDULAR

 

Kurban kesiminin ardından dua yapılarak işletme Çerkezköy halkının hizmetine açıldı. MC Şefin Mutfağının işletmecileri Muhsin ve Cemal Aktağ kardeşler açılışın ardından davetlilere yemek ikramında bulundu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10