Yüceer derneğin onur üyesi oldu

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği önceki gün CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer'i Pasha otelde düzenlenen kahvaltıda ağırladı.  Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Y?

Çerkezköy 28.08.2016 18:32:00 0
Yüceer derneğin onur üyesi oldu

“PROJELERİMİZ VAR”

 

Cumartesi günüPasha Hotel’de düzenlenen kahvaltı programına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay ve Dernek yöneticileri katıldı.Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay “ Bugün yoğun programı çerçevesinde düzenlediğimiz kahvaltıda bizleri kırmayarak programımıza katılan Candan Yüceer’e teşekkür ediyoruz. Siz Çerkezköy’ün ilk vekilisiniz ve sizinle gurur duyuyoruz. Çerkezköy’ün gelişimine katkı sağlamak için çocukluk arkadaşlarımızla bir araya gelerek Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneğini kurduk. Derneğimizin kuruluşu ve ardından gerçekleştirdiğimiz kongrenin hemen ardından da 600 kişilik bir iftar programı gerçekleştirdik. Şu anda derneğimizin doksana yakın üyesi bulunuyor ve bu üye sayımızı kısa süre içerisinde 150-200’e çıkarmayı hedefliyoruz. İlçemizin her alanda kalkınmasına katkı sağlamak için proje çalışmalarına başladık. Bu çalışmalarımıza sizlerinde destek vermesini isteyeceğiz. Önümüzdeki günlerde yeni eğitim ve öğretim yılı başlayacak. Bu nedenle de bir çalışmamız olacak ve hazırlıklara başladık. İlçemizde geniş kapsamlı ve ses getirecek bir festival yapılması projemizde var” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’E BÖYLE BİR DERNEK KURULMASINDAN MUTLULUK DUYDUM”

 

Çerkezköy’ün böyle bir derneğe ihtiyacı olduğunu kaydeden CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer “İsminin de Çerkezköy’e Gönül Verenler olması anlamlı olmuştur. Bu ilçede yaşayan herkes Çerkezköylüdür. Çerkezköy bir sanayi kenti olması nedeniyle çok şeylere ihtiyacı olan bir kenttir. Çerkezköy’ün yıldızı biraz geç parladı. Ama emin ve hızlı adımlarla gelişerek büyümeye devam ediyor. Çerkezköy’e Çerkezköy kimliğini oturtmak ve bir yaşam kültürünün oluşturulmasını yapmamız lazım. Çerkezköy’ün tüm Türkiye’ye bakış acısı  en iyi olan bir ilçedir. Çünkü burada 81 ilden gelenler var, burada birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşamlarını  sürdürüyorlar. Çerkezköy aynı zamanda ülke genelinde de bu şekliyle örnek olan bir ilçedir. Kısaca Çerkezköy Türkiye’nin bir mozaiğidir.

 

Ben Sizinle her yerde varım. Böyle güzel bir dernekte olmaktan da onur duyarım. Çalışmalarınıza da katkı vermeye hazırım. Derneğin hayırlı olmasını diliyor,başarılı çalışmalar yapacağınıza da inanıyorum.”dedi.

 

YÜCEER 89 NOLU ONUR ÜYESİ OLDU

 

Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Murat Akay  Candan Yüceer’i derneğe onur üyesi yaptıklarını belirterek  Yüceer’e 89 Nolu Onur Üyesi belgesini takdim etti. Yüceer kendisine onur üyeliği belgesi verilmesinden de onur duyduğunu belirterek bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede Çerkezköy’ün her alanda daha iyi yerlere gelmesi için elinden gelen çalışmanın en iyisini yapacağı sözünü verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10