İkinci dönemi tamamladılar

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu'nun 2. Dönemini tamamlayan öğrencilere düzenlenen törenle sertifikaları verildi

29.08.2016 21:07:00 0
İkinci dönemi tamamladılar

YAZ SPOR OKULUNUN İKİNCİ DÖNEMİ TAMAMLANDI

 

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun 2. Dönemini başarı ile tamamlayan öğrencilere sertifikaları Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından dün Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen tören ile verilirken, törende konuşan Başkan Akay, “8 Ağustos’ta başlattığımız 2. Dönem Yaz Spor Okulumuzun sonuna geldik. Yaz Spor Okulumuza katılan arkadaşlarımıza, yavrularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ÖĞRETMEN VE VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başkan Vahap Akay konuşmasının devamında ise, “9 branşta 497 öğrenci Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemine devam etti. 1. ve 2. Dönem ile beraber Yaz Spor Okullarımızda 1337 öğrencimiz ile bir araya geldik. Onların yaz dönemlerine bir nebze de olsa katkı sağladıysak ne mutlu bize. Bu süre zarfında öğrenci arkadaşlarımızla beraber olan çok değerli öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onları bizlerle buluşturan velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl 3.’sünü düzenledikleri Yaz Spor Okullarında öğrencilerin geleceğine bir nebze de olsa katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirten Vahap Akay, “Bu sebeple bizlerle birlikte olduğunuz için öğrenci arkadaşlarımızı, velilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” diye konuştu. Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından Yaz Spor Okulunun 2. Dönemini başarı ile bitiren öğrencilere sertifikaları verildi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10