Tanyeri servisçileri denetledi

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri  önceki gün derneğe bağlı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  fabrika personel taşımacılığı

Çerkezköy 29.08.2016 21:23:00 0
Tanyeri servisçileri denetledi

TÜM ARAÇ SAHİPLERİ YASALARIN ÖNGÖRDÜĞÜ GİBİ ÇALIŞMAK ZORUNDA

 

Bu denetimleri değişik günlerde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptıklarını belirten  Fikret Tanyeri, “Fabrika personel taşımacılığı  yapan derneğimiz bünyesinde çalışan araç ve araçlardaki sürücülerin her daim evraklarının yanlarında bulunması zorunludur. Biz yönetim olarak haftada bazen bir bazen iki gün olmak üzere araçlarımızın denetimini yapıyoruz.  Dernek olarak amacımız halkımıza daha sağlıklı hizmet verilmesi yönündedir. Bu nedenle yaptığımız denetim ve kontrollerde araçlarda bulunması zorunlu olan evrakların bulunup bulunmadığına bakıyoruz. Bulundurmayanları da servisten men ediyor ve ceza kesiyoruz. Gerçi bu güne kadar bizim yaptığımız denetimlerde hiçbir aracımızda eksik evrak çıkmadı. Eğer biz bu işi yapıyorsak yasalar ne diyorsa ona herkesin uyması geriyor. Yetkili makamlardan önce biz kendi işimizi sıkı tutmak zorundayız.Bu nedenle dernek olarak kendi bünyemizde başlattığımız bu denetimleri sıklıkla yapıyoruz. Bizim bu yaptığımız denetim ayni zamanda dernek üyesi araç sahiplerinin de hem kendilerine devamlı çeki düzen vermelerini hem de  daha iyi ve kaliteli hizmet vermek adına yaptığımız bir denetim oluyor.Trafik denetimi nasıl yapılıyorsa bizde kendi araçlarımızı öyle denetliyoruz.”diye konuştu.

 

SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜNE ÇALIŞIYORUZ  

 

Fikret Tanyeri, denetimler sırasında şoförlere sıkıntılarını da belirlediklerini de belirterek,“Denetimlerimiz sırasında araçlarda çalışan şoför arkadaşlarımızın da yaşadıkları sıkıntılarının neler olduğunu soruyoruz ve bunları not ediyoruz. Bu sıkıntıların çözümü için de dernek yönetimi olarak çözümlemeye çalışıyoruz.”dedi.

 

EN BÜYÜK SIKINTI KORSANLAR

 

Başkan Fikret Tanyeri, bu güne kadar yaptıkları denetimlerde servisçilerin  sıkıntılarından birinin de  korsan servisler olduğunu söyledi. Tanyeri “ Servisçi arkadaşlarımızın en büyük sıkıntılarının korsan olarak çalışan servislerden yakınıyor. En büyük sıkıntımız da budur. Bu konuda yetkili makamlarla bir dizi görüşmelerimiz oldu ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bu konuda çok duyarlı ve korsanlarla çalışma başlattı. Kendileri de bu konu üzerinde hassasiyetle duruyor.İnşallah bölgemiz kısa zaman işçinde korsan araçlardan kurtulacak. Dernek olarak bizler her zaman arkadaşlarımıza da söylüyoruz Korsan çalışan araçları tespit ettiğinizde plakalarını alın bize bildirin ve bizde onları yetkili makamlara iletelim diyoruz. Böylece bizlerde bu yaşanan sıkıntının öncelikle giderilmesini istiyoruz.”ifadelerini kullandı.  

 

UKOME VE  İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başkan Fikret Tanyeri, yaşadıkları sıkıntıları UKOME (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) yetkililerine de bildirdiklerini ve sıkıntıların çözümü konusunda UKOME yetkililerinin gerekeni yapma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.  Başkan  Tanyeri, “Bu güne kadar  servisçiler olarak ilçemizde  yaşadığımız sıkıntıları UKOME’nin  yetkilileriyle birebir görüşerek kendilerine ilettik. Çözümü konusunda da bu güne kadar gerekeni yaptılar. UKOME yetkililerine  ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bu yönde yaptıkları çalışmalar nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Bir takım sıkıntılarımız daha var ancak bunlar da  zaman içerisinde çözeceğine inanıyoruz. Çünkü UKOME’nin de hizmet alanı tüm il geneli olması dolayısıyla onların da işinin kolay olmadığını görüyoruz. İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Ogan başta olmak üzere tüm ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri de  ilçe genelinde ulaşımın  daha iyi yerlere gelmesi için özverili çalışmalarından da memnuniyet duyuyoruz.”dedi.

 

DENETİMLERDEN ÜYELER MEMNUN

 

Fikret Tanyeri’nin dernek üyesi araçları ve denetlemesi dernek üyeleri tarafından da olumlu karşılanıyor. Dernek üyesi şoförler, “Biz yasaların bize öngördüğü şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz.Bu çalışmalarımızda her hangi bir aksaklı yasa uyulması gerekenlere uyulmaması gibi durumda bizim derneğimizde yok. Ancak Başkan ve yönetim işi yine sıkı tutuyor ve araçları ve şoförler denetliyor.Derneğimiz tarafından yapılan denetimleri her hangi bir trafik denetiminde bizlerin her zaman hazır olması açısından da önemsiyoruz.Bizlere her zaman doğru hareket etmemizi ve yasaların bizlere öngördüğünün dışına çıkılmaması konusunda devamlı uyaran ve bizlere iyi ve kaliteli hizmet verebilmenin en güzelinin yasaların ön gördüğü şekilde yapılmasından geçtiğini her zaman bizlere hatırlatarak bizleri devamlı uyaran başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10