Şanlı zaferimizi kutluyoruz

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi bugün Çerkezköy'de de törenlerle kutlanacak. Çerkezköy'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı

Çerkezköy 29.08.2016 21:30:00 0
Şanlı zaferimizi kutluyoruz

İLK PROGRAM CUMHURİYET MEYDANINDA

 

Bugün Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan program saat 09.00’da Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’na ait çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunumu ile başlayacak. Çelenk sunumunun ardından kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının göndere çekilmesi ile devam edecek. 09.30 da Çerkezköy Kaymakamlığı makamında tebrikat töreni düzenlenecek. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlamalar saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek.

 

TÖREN GEÇİŞİ İLE SON BULACAK

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın halkın bayramını kutlamasının ardından İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekilecek. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ise Muhabere Kurmay Binbaşı Ahmet Keskin tarafından yapılacak. Program tören geçişi ile son bulacak.

 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI VE DEMOKRASİ GECESİ DÜZENLENECEK

 

Aynı günün akşamında da Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen ‘30 Ağustos Zafer Bayramı ve Demokrasi Gecesi’ programı gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak olan program kapsamında saat 20.00’da ‘Vatan Size Minnettardır’ anıtına kortej yürüyüşü düzenlenecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program sinevizyon gösterisi, ses, ışık, havai fişek ve lazer gösterileri ile devam edecek. Gece sanatçı Zafer İşleyen’in konseri ile son bulacak.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10