"Başarıya inanıyoruz"

Çerkezköy Doğanspor'un efsane takımında yer alan ve yıllarca takımlarının başarısı için top koşturan Çerkezköy Doğanspor'un eski futbolcularından İlker Karagöz ve Fikri Güven,u

30.08.2016 19:48:00 0

“BİZ ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

 

Çerkezköy Doğanspor’un  fırtına lakaplı eski sporcularından  İlker Karagöz, “ Çerkezköy Doğanspor’un ilk sporcularından biriyim ve yetmişli yıllarda Aysal Güven önderliğinde ve başkanlığında kurduğumuz Doğanspor disiplinli  ve özverili çalışmasıyla bir çok başarı elde etti ve efsane takım oldu. Alt yapısıyla ve  A takımıyla adeta bir futbolcu fabrikası niteliğinde olan kulübümüz aynı zamanda tüm bölge sporuna büyük katkı sağladığı gibi örnek teşkil eden tek kulüp olmuştu. Ardından maddi imkansızlıklar nedeniyle takım faaliyetini durdurdu. 3 yıl önce aynı takımda uzun yıllar top oynayan kardeşimiz Kazım Asbaş takımı yeniden canlandırarak liglerde yer almasını sağladı. Takımımız 1.Amatör kümede mücadele ediyor. Bu yıl Çerkezköy Doğanspor’un  başarılı olacağına ve Süper Amatör lige yükseleceğine yürekten inanıyorum. Çünkü takımda bu ruhu ve yapıyı görüyorum. Kulübün  hem kurucularından hem de eski bir sporcularından biri olarak şahsım olarak elimden gelen desteği vereceğim. Çerkezköy Doğanspor eski efsane olduğu yıllara  gelmesi içinde tüm eski sporcuların katkı ve destek vermesini istiyorum.”dedi.

 

BÜTÜN GENÇLERİMİZ OYNAMAK İSTİYORLARDI

 

Çerkezköy Doğanspor’un kurucuları arasında yer alan eski sporculardan Fikri Güven’de bu yıl takımın başarılı olacağına inananlardan birisi olduğunu kaydetti. Güven “ Kulübümüzün başarıdan başarıya koştuğu yıllarda ilçemizde yaşayan gençlerimiz takımda oynamak için ilk tercihlerini Çerkezköy Doğanspor’dan yana kullanıyordu. Bizim zamanımızda Çerkezköy Doğanspor’un her kademesinde yaklaşık 200’e yakın futbolcumuz bulunuyordu. O dönemlerde herkes severek antrenmanlara geliyor ve büyük bir zevkle futbol oynuyordu. Takımda yedek kalmak bile bizlere gurur veriyordu. Bölgemizin gururu olan kulübümüzün bu yıl başarılı olacağına inanıyorum. Takımımızın Süper Amatör Lige çıkmasını da cani gönülden istiyoruz. Bununla birlikte bizlerde elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bu güne kadar yapılan transferler takımın bu yıl başarılı olması için atılmış önemli adımlar olarak görüyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10