"Kurban Bayramında da ihtiyaç sahiplerini giydireceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Ramazan ayı başında oluşturdukları CHP Butik adı altında "İyiliğe Dönüştür" projesi ile vatandaşları

Çerkezköy 30.08.2016 19:52:00 0

“PROJEMİZE KATKI VE DESTEK SAĞLAYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN “

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Yaklaşık 3 ay önce CHP Çerkezköy Kadın Kolları olarak oluşturduğumuz CHP Butik adı altındaki ‘İyiliğe Dönüştür’ proje kapsamımızda vatandaşlarımızın evlerinde kullanmadığı ve az kullandığı giysileri alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriyoruz. Bu kampanyamıza partili partisiz tüm Çerkezköy halkımızın katkı ve destek vermiş olmasından da son derece mutluluk duyuyoruz.Ramazan ayında 400 ihtiyaç sahibi vatandaşımızı giydirdik.Bu bayramda da hedefimiz 600 ve iki dini bayramımızda toplam bin ihtiyaç sahibini giydirerek sevindirmeyi hedeflemiştik.İnşallah bu hedefimize ulaşacağımızı umuyorum.Kampanyamıza hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımız devamlı katkı ve destek sağlıyor.Her birinden Allah razı olsun” dedi.

 

İHTİYAÇI OLAN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZ İLÇE TEŞKİLATIMIZA GELSİN

 

İlçe teşkilatı toplantı salonunda oluşturdukları stantta ihtiyaç sahiplerine dağıtım gerçekleştirdiklerini kaydeden Alaca”  İlçemizdeki hayırseverlerimizin ve duyarlı vatandaşlarımızın iyiliğe dönüştür projemizi hayata geçirmeden önce ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Bu şekilde yine hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımızdan kullanmadıkları giysileri getirerek ihtiyaç sahiplerine vermeye başladık. Şu anda hayırseverlerimiz tarafından bize teslim edilen giysilerin dağıtımını yapıyoruz” diye konuştu.

 

KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR

 

Kampanyanın hızla devam ettiğini belirten CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, “CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları olarak ihtiyaç sahiplerini giydirmek için başlattığımız İyiliğe dönüştür projemiz kampanyası hızla devam ediyor. Giysi ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız giysi almak için  İlçe Teşkilatımıza Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 10.00-15.00 saatleri arası açık olan CHP Butiğine gelerek burada kendilerine uygun olan giysileri alabilirler. Kadın Kollarımızdan bir iki arkadaşımız butiğimizin açık olduğu günlerde görevli olarak bulunmaktadır.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10