2.şubesini Çerkezköy'e açtı

Yıllardır Çorlu'da hizmet veren Relax Masaj Salonu dün 2.Şubesini gerçekleştirilen programla Çerkezköy'de açtı.

Çerkezköy 31.08.2016 20:52:00 0
2.şubesini Çerkezköy

RELAX G.O.P.MAHALLESİ KÜPLÜ SOKAKTA HİZMETE GİRDİ

 

Relax Masaj Salonu açılışı törenine Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri Ensar Sivri ve Uğur Erem, iş adamları, Relax Masaj Salonu sahibi Ayten Kaya ve eşi olmak üzere vatandaşlar katıldı. Gazi Osman Paşa Mahallesi Küplü Sokak girişinde saat 15.30’da gerçekleştirilen işletmenin açılış kurdelesini Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri Ensar Sivri ve Uğur Erem birlikte kestiler.

 

“BÖYLE MEKANLAR İLÇEMİZE İVME KAZANDIRIYOR”

 

Açılışta konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem “Bugün ilçemiz güzel bir mekana daha kavuşuyor. Böyle güzel mekanların açılması ilçemize ivme kazandırıyor. Bu tür iş yerlerinin kentimizde artması kaliteyi de beraberinde getirdiğine inanıyoruz. İş yerinin ilçemize ve işletmecilerine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

“EKSİKSİZ HİZMET VERECEĞİNE İNANIYORUM”

 

Erem’den sonra konuşan Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Ensar Sivri’de, “Sanayi kentimiz Çerkezköy bugün güzel bir mekana daha sahip oluyor. İlçemizde her geçen gün yeni yeni işyerlerinin açılması hem sosyal yaşamın canlanmasına hem de ekonominin daha da canlanmasını sağlamaktadır. Bu güzel mekanın ilçe halkımıza eksiksiz hizmet vereceğine inanıyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

 

RELAKX MASAJ SALONU DESTEKLEYİCİ SAĞLIK MERKEZİ OLARAK HİZMET VERECEK

 

Relax Masaj Salonu sahibi Ayten Kaya’da açılış sonrası yaptığı açıklamada, “ Relax Masaj Salonu olarak yıllardır hizmet verdiğimiz Çorlu’dan sonra bugün itibariyle ikinci şubemizi hızla gelişerek büyüyen sanayi kenti Çerkezköy’de açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan böyle Çerkezköy halkına da  konusunda uzman 3 masajcı uzmanı personelimizle eksiksiz hizmet vermeye çalışacağız. Aynı zamanda sağlıklı yaşam merkezi olan Relax Masaj salonumuzda bel fıtığı, boyun fıtığı,kas ve eklem ağrıları tedavileri destekleyici masajlar,sıcak mum masajı,volkanik traş masajı, klasik masaj, deri masajı ve İsveç masajı, refeksoloji masajı,  shatsu masajı ve spor masajı yapılmaktadır.Masajlar uzman masajcılarımız tarafından yapılmaktadır” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10