Asayiş ekipleri bayram temizliğine başladı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satışı ve kullanımının önüne geçmek adına denetim ve uygulamalarına hız kesmeden devam ederken, uzun süreli

Kapaklı 2.09.2016 20:38:00 0
Asayiş ekipleri bayram temizliğine başladı

KAZAK GÖLÜ GİRİŞİNDE YAKALANDILAR

 

Ülke genelinde artan sentetik uyuşturucu satışı ve kullanımının ardından gencecik bedenler hemen hemen her gün hastanelik olmaya devam ediyor. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarına hız veren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uzun süredir takibe aldıkları Tufan S.(27), Mustafa A.(21) ve Abdi İ.’yi (19) Kapaklı Kazak Gölü girişinde saat 13.30 sıralarında yakaladı.

 

4 ŞAHIS SERBEST BIRAKILDI

 

Aracın yanında oturan Tufan S., Mustafa A. ve Abdi İ.’nin yanı sıra içici oldukları tespit edilen Ali Ç., Serhat M., İlker U. ve Sezgin A.’da ekipler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İçici olduklarını itiraf eden 4 kişi yapılan işlemlerin ardından serbest bırakılırken, diğer üç şahıs ise gözaltına alındı. Şahısların yapılan üst aramasında 102 adet sentetik uyuşturucu, 8 adet hap ve satılan uyuşturuculardan elde edilen bin 66 TL para ele geçirildi.

 

BAYRAM TEMİZLİĞİ BAŞLADI

 

Tufan S.’nin satıcı, Mustafa A. ve Abdi İ.’nin de torbacı olduğu öğrenilirken, alınan ifadelerinin ardından geceyi nezarette geçirdiler. Üç şahıs bugün saat 11.30 sıralarında Çerkezköy Adliyesine sevk edildiler. Hakim karşısına çıkartılan üç şahısta tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bayram temizliğine başlayan Asayiş ekipleri, denetim ve uygulamaların artarak devam edeceğini ifade ettiler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10