Toplu nikah ve Sünnet şöleni yapıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Nikah Töreni ve Sünnet Şöleni kapalı Otopark üzerinde yapıldı. Toplu Nikah Töreninde 11 çiftin nikahı kıyılırken, Sünnet Şöleni kapsamında

Çerkezköy 4.09.2016 16:30:00 0
Toplu nikah ve Sünnet şöleni yapıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Nikah Töreni ve Sünnet Şöleni bugün saat 12.00’da Osmanlı Cami’nde sünnet olan çocuklar için okutulan Mevlid-i Şerif ile başladı. Ardından evlenecek olan 11 çift için Düğün konvoyu düzenlenerek, Çerkezköy turu attılar. Düğün Konvoyunun ardından Toplu Nikah Töreni ve Sünnet Şöleni Kapalı Otopark üzerinde devam etti.

 

İLK DANSLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

Evlenecek olan çiftlerin ilk danslarını yapmasının ardından Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı konuşmada, “Bu yıl Çerkezköy Belediyesi olarak 11 çiftin nikah akdini gerçekleştirirken, 244 yavrumuzu da sünnet ettirdik. Toplu Nikah Töreni ve Sünnet Şölenimize katkılarından dolayı Özel Optimed Hastanesi Başhekimi ve çalışanlarına, Akut Polikliniği çalışanlarına, Nüfus Müdürlüğü personeline, mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Evlenen çiftlerimizi tebrik ediyorum ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Sünnet olan yavrularımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sünnet olan yavrularımızın anne ve babaları inşallah bu yavrularımızın mürüvetlerini de görürler” dedi.


 

11 ÇİFTİN NİKAHI KIYILDI

 

Başkan Akay’ın konuşmasını tamamlamasının ardından Toplu Nikah Töreni kapsamında evlenen Nuran Beyret-Bakış Çiftçi, Ayşe Kurular-Mustafa Merdiven, Özlem Kalay-Gürkan Bayduncu, Gizem Karadumanlar-İrfan Kurarer, Fadime Koç-Mehmet Erginyer, İlknur Bektaş-Yılmaz Tınaz, Neslihan Askantaş-Abit Aslantaş, Kıymet Kıyak-Yıldırım Gödek, Nurcan Karakuş-Birkan Hamzaoğulları, İstek Çürük-Ali Bozkurt ve Ahide Günay-Yusuf Hedef çiftlerin nikahlarını Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, nikah şahitliklerini Mahalle Muhtarları Tahsin Akgün, Turhan Ersöz, Mutlu Timur, Ahmet Milli, Bahri Çakır, Ersan Albayrak, İrfan Akem, Recep Şahin, Hikmet İşcan, Mehmet Çetin, Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem, Emlak ve İstimlak Müdürü Nevzat Kumru, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kenan Çetin, Optimed Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Recep Çalışkan ve Akut Polikliniği Başhekimi M. Akif Başkurt yaptı.


 

244 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

 

Nikah Töreni’nin ardından yeni evlenen çiftlere hediyeleri Vahap Akay ve Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven tarafından takdim edildikten sonra yeni evlenen çiftler oyun havaları eşliğinde eğlendiler. Toplu Nikah Töreni’nin ardından sünnetleri gerçekleştirilen 244 çocuk için Sünnet Şöleni yapıldı.

 

PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

 

Şölen programında Toplu Nikah Töreni ve Sünnet Şölenine katkılarından dolayı Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Çalışkan ve Optimed Hastanesi personeline, Mahalle Muhtarları Tahsin Akgün, Turhan Ersöz, Mutlu Timur, Ahmet Milli, Bahri Çakır, Ersan Albayrak, İrfan Akem, Recep Şahin, Hikmet İşcan, Mehmet Çetin’e, Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz’a, Akut Polikliniği Başhekimi M. Akif Başkurt’a plaketleri Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından takdim edildi.

 

İKRAMDA BULUNULDU

 

Plaket töreninin ardından sünnet olan çocuklara bisikletleri Başkan Akay tarafından hediye edilirken, Sünnet Şöleni toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. Şölenin sonunda misafirlere etli pilav ve dondurma ikramında bulunuldu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10