Sakaoğlulları ve Dere ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Tüksel Sakaoğlulları'nın Kızı Büşra Sakaoğlulları önceki akşam Dekor Düğün Sarayı'ndan Abdullah Dere'nin o?

Çerkezköy 4.09.2016 22:03:00 0
Sakaoğlulları ve Dere ailelerinin mutlu günü

SAKAOĞULLARI VE DERE AİLESİ DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

 

Dekor Düğün Sarayı’nda gerçekleşen Nişan törenine gelen davetlileri  kapıda kız tarafı Hanife-Yüksel Sakaoğulları, erkek  tarafı Müberra-Abdullah Dere çifti sıcak bir şekilde karşıladı. Oldukça kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı nişan töreninde  Sakaoğulları ve Dere ailelerinin yakınları,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan,Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü şube müdürleri ve personeli ile okul müdürleri ve öğretmenler de hazır bulundu.

 

YÜKSÜKLERİ ERDOĞAN HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİYLE TAKTI

 

Nişan töreni genç çift alkışlar eşliğinde salona girişi ve ilk danslarını yapmasıyla başladı. Gençlerin nişan yüzüklerini ise Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan taktı. Erdoğan yaptığı konuşmada “  Evliliğe ilk adım olan bu nişan törenin hayırlı olması temenniğimde bir ömür boyu mutlu bir şekilde devam etmesini diliyor ve nişanın her iki aileye de hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından çiftin takı töreni gerçekleştirildi. Genç çift ve yakınları daha sonra çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

SAKAOĞULLARI VE DERE AİLESİ DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba, eş dost ve tüm davetlileri masalarda ziyaret eden Hanife-Yüksel Sakaoğulları ve dünürleri Müberra-Abdullah Dere , çocuklarının ilk mürüvvetini görmekten ve bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak mutlu günlerine ortak olan tüm arabalarına,eş ve dostlarına ve davetlilere teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10