Kent konseyinde grup başkanları belirlendi

Çerkezköy Kent Konseyi  Başkanı Funda Serfiçe, kent Konseyi yönetimi ve çalışma grupları ile toplanarak grup başkanlarını belirledi.

Çerkezköy 4.09.2016 22:07:00 0
Kent konseyinde grup başkanları belirlendi

ÇALIŞMA GRUP BAŞKANLIK SEÇİMLERİ TEK TEK YAPILDI

 

Çerkezköy kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Çalışma Gruplarının bir araya gelmesiyle Başkan Funda Serfiçe başkanlığında önceki gün 14.30-16.00 saatleri arasında Kent Konseyi konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Çerkezköy kent Konseyi başkanı Funda Serfiçe “ Bugün yapılacak olan 2016-2018 dönemi çalışma grubu seçimlerinden de göreve gelecek olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Bir önceki dönem başkanlık yapmış, bütün çalışma grubu başkanlarına,özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor,yeni seçilecek başkanlarıma da şimdiden yeni görevlerinde başarılar diliyor,gönülden tebrik ediyorum. Bu dönemde yürütme kurulu olarak mevcut çalışma gruplarımıza,kendimize katkı sağlayacağına inandığımız birkaç çalışma grubu daha ekledik. Alt yapıları ve üyeleri olmadığı için bu gruplara atama yolu ile yapılacak. Bu  grupların Başkanlarına Tarih Çalışma Grubuna gazeteci Ziya Süren’i, Sanayi ve Ticaret grubuna İsmail Cin’i, STK grubuna THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül’ü ve Kişisel ve Toplumsal Farkındalık Grubu’na da Kenan Yoleri’yi  grup başkanları olarak öneriyorum” diye konuştu. Funda Serfiçe’nin konuşmasının ardından  önerdiği isimler Grup başkanlıklarına oy birliğiyle seçildiler.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

 

Kongre sonunda  da kısa bir konuşma yapan Funda Serfiçe, “Çerkezköy Kent Konseyi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede yürütme kurulumuz ve tüm çalışma gruplarımızla birlikte çok daha başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyor ve çalışma grup başkanlıklarına seçilen başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum. Bu gün belirlenen çalışma grupları, çalışma grup başkanları ile meclisimiz ve yürütme kurulumuz  bu ay itibariyle daha aktif ve yoğun bir döneme başlayacağız. Kent Konseyi camiası içerisinde görev alan tüm yürütme kurulu üyelerimize,meclisimize çalışma guruplarına ve başkanlarına  kentimize katkıda bulunabilmek adına  büyük emek harcayacağınıza inancım tamdır. Birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel ve çok başarılı işler yapacağız. Bu toplantımızın kentimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyor, katılımınız içinde sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

KENT KONSEYİ ÇALIŞMA GRUP BAŞKANLIKLARINA ŞU İSİMLER SEÇİLDİ

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe Başkanlığında yapılan grup başkanlık seçimlerinde Kültür Turizm ve Sanat Grubu çalışma başkanlığına Hülya Taşkın, İmar ve Şehircilik çalışma grup başkanlığına Müzeher Girgin, Çevre sorunları ve sağlığı çalışma grup başkanlığına Nafize Şafak Bayraktaroğlu, Proje  Geliştirme grubu başkanlığına Tuncay Üstünol, Tarih Çalışma grubu başkanlığına Ziya Süren, Sanayi ve Ticaret çalışma grubu başkanlığına İsmail Cin, Sivil toplum Kuruluşları çalışma grubu başkanlığına Mustafa Zümbül ve Kişisel ve Toplumsal farkındalık çalışma Grubu Başkanlığına Kenan Yoleri seçildiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10