Serbest bırakıldılar

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy Adliyesine yapılan FETÖ baskınında gözaltına alınan 17 çalışan dün sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleriyle Çerkezköy Adliyesine çıkarıldılar. 6 saa

Çerkezköy 5.09.2016 10:44:00 0
Serbest bırakıldılar

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ile Çerkezköy emniyetinde görevli yaklaşık 100 polis, geçtiğimiz hafta Salı günü öğlen saatlerinde Çerkezköy Adliyesi’ne operasyon gerçekleştirmişti.

 

17 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

 

FETÖ soruşturması kapsamında Adliye binasının giriş ve çıkış kapıları kapatılırken, emniyet güçleri içeride isimleri belli olan şahıslar üzerinde inceleme yapmış ve 17 adliye çalışanı gözaltına almıştı. Şahıslar sırasıyla Adliyeden çıkarılarak ifadeleri alınmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine götürülmüşlerdi.

 

ARKA KAPIDAN İÇERİ ALINDILAR

 

Gözaltına alınan şahıslar dün sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesine arka kapıdan getirildiler. 6 saat boyunca savcıya ifade veren 17 şahıstan 10'u savcılık tarafından serbest bırakılırken, 7 kişi hakkında da adli kontrol şartıyla yurt dışı yasağı konuldu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10