Sitespor farklı kazandı

2016 – 2017 sezonu hazırlıklarına aralıksız bir şekilde devam eden Sitespor hazırlık karşılaşmasında  1.Amatör Küme ekiplerinden Çorlu Sağlıkspor'u konuk etti. Rakibi karşısında

5.09.2016 21:55:00 0
Sitespor farklı kazandı

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI
 

Pazar günü oynanan karşılaşmaya Yusuf, Kadir, Rahmi, Mecnun, Emrullah, Melik, Serdar, Serkan, Burakhan, Mert ve Mazlum ilk 11’iyle başlayan Sitespor, ikinci devre ise Yusuf, Mecnun, Mustafa Nuri, Emrullah, Melik, Gökhan, Yusuf, Ceyhun, Sefa ve Furkan kadrosu ile çıktı. Maça iyi başlayan Sitespor Mert’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Zayıf rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor Serkan ve Mert’in ayağından goller bularak karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamladı.

 

GOLE BOĞDU

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili futbolunu sürdüren Sitespor Furkan (2), Sefa (2) ve Ceyhun ile bulduğu gollerle karşılaşmadan 8-0 galip ayrılmasını bildi. Hazırlık karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Sitespor Teknik Direktörü Soner Çelik “ Yeni sezon hazırlıklarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bugünde hazırlık karşılaşmasında 1.Amatör Küme ekiplerinden Çorlu Sağlıkspor ile karşı karşıya geldik. Her iki devre de değişik onbir ile mücadele ettik. Karşılaşmadan da farklı galibiyet ile ayrıldığımız için mutluyum. Oyuncularımızı kutluyorum. Sezonun başlamasına bir aydan az bir zaman kaldı. Eksiklerimizi tamamlayarak yeni sezona hazır bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10