Yeni yol yapılacak

Fatih mahallesi Karanfil Sokak da araç yolu üzerinde yapımına başlanan inşaat, yolu kapattığı gibi vatandaşlarında tepkisine neden oluyor. Konu hakkında açıklama yapan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri

Çerkezköy 5.09.2016 21:56:00 0
Yeni yol yapılacak

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER

 

Fatih mahallesi Karanfil sokak üzerinde yapımına başlanan konut inşaatı vatandaşın kullandığı yolu da kapamış oldu. Mahalle sakinleri Mevlana Ortaokuluna giden yolun kapatılmasına tepki göstererek yeni bir yol yapılması için Çerkezköy Belediyesi yetkililerini göreve davet ettiler.

 

YENİ YOL YAPILACAK

 

Konu hakkında açıklama yapan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “imar planlarında yapılan değişiklikler sonucunda yolun ötelenmesi gerekiyor. Parsellerde meydana gelen kaymalardan dolayı şahsa ait parsel üzerinden yol geçiyor. Şahıs kendisine ait parsel üzerinde konut inşaatı yaptırması da çok doğal bir durum. İnşaatın temel işlemlerinin tamamlanmasının ardından da hemen yeni yol yapımını için gerekli çalışmalarımızı başlatacağız” ifadelerine yer verildi.

 

DİĞER SOKAKLAR KULLANILACAK

 

Karanfil sokaktaki araç yolu yapılan konut inşaatı ile kapanırken, araç sürücüleri ve vatandaşlar yeni yol yapılana kadar Kalemci ve bağlı bulunduğu sokakları kullanarak Mevlana Ortaokulu ve çevresine ulaşabilecekler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10