Meclis üyesi İkizler dünya evine girdi

CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sami İkizler, düzenlenen düğün merasimi ile hayatını Asuman Öztürk ile birleştirdi.

Kapaklı 5.09.2016 22:00:00 0
Meclis üyesi İkizler dünya evine girdi

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sami İkizler, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulunda düzenlenen düğün töreni ile hayatını Asuman Öztürk ile birleştirdi. Cumartesi akşamı düzenlenen düğün merasiminde Şerif-Kadriye İkizler ile Fatma-Osman Öztürk aileleri davetlilerle yakından ilgilendi.

 

NİKAHI İRFAN MANDALI KIYDI

 

Düğün merasimine CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ, Çerkezköy ve Kapaklı Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikahını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kıyarken, şahitler ise CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak oldu.

 

ÇİFTİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDULAR

 

Nikah töreninin sona ermesinin ardından gerçekleştirilen takı merasiminin ardından davetliler Sami-Asuman İkizler çiftinin mutluluklarına ortak olarak gönüllerince eğlendiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10