Dev sağlık projesi Çorlu'da hayata geçiyor

Son yıllarda sağlık alanında büyük yatırımların geçekleştirildiği Tekirdağ'da önemli bir sağlık projesi Çorlu'da hayata geçiyor.

Çorlu 6.09.2016 18:46:00 0
Dev sağlık projesi Çorlu

“SEKİZ KATLI OLACAK”

 

1 yıl içinde hayata geçirilmesi planlanan Sevgi Ağız Diş ve Çene Hastalıkları Hastanesi hakkında açıklamada bulunan Halkla İlişkiler Koordinatörü Hasan Demir, “ Hayata geçirilecek hastanemiz kendi branşında Türkiye’nin üçüncü ruhsatlı hastanesi olacaktır. 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip hastane sekiz katlı olacak. Sevgi Ağız Diş ve Çene Hastalıkları Hastanesi bir Üniversite hastanesinde yapılabilecek tüm işlemlerin yapılabileceği donanıma ve teknolojiye sahip olacak” diye konuştu.

 

“ÖNEMLİ PROJEYİ KAZANDIRACAĞIZ”

 

Demir “  2’si lokal, 3’ü genel olmak üzere hastanemizin 5 ameliyathanesi bulunacak ve toplam 75 diş ünitesi bulunacak. Hastanemizde iki  adet de kısmi anestezi ünitesi yer alırken, çocukların tedavisinin yapılacağı bin metrekarelik alan ayrılacak. Engelli ve yaşlı hastalar ile ilgili ayrı birimler de hastane içinde mevcut olacak. Türkiye’nin en büyük Ağız, Diş ve Çene Hastalıkları Hastanesini Çorlu’ya ve tüm bölgemize kazandıracağız. Bu projemiz ile birlikte bölgemize 10 milyon dolarlık bir yatırım kazandırmış olacağız” dedi.

 

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DE ÖNEM VERİYORUZ”

 

Demir “ Sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyoruz. Proje kapsamında Ortodontistimiz Prof. Dr. İlter Uzel tarafından hazırlanan ‘Dişlerim Güzel Olsun’ adlı kitapçığın sponsorluğunu üstlenerek 15 bin adet bastırdık. Bu kitapları da çocuklarımızın ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlenmeleri adına tüm okullardaki öğretmenlere dağıtımını gerçekleştirdik” diye konuştu.

 

Haber / Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10