Kampanya 1 milyon TL'yi  geçti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı açıklamada,  Çerkezköy olarak 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'nda hedeflenen rakam olan 1 milyon TL'ye ulaşıldığını kaydetti.

Çerkezköy 6.09.2016 19:00:00 0
Kampanya 1 milyon TL

“BERTARAF EDİLMİŞTİR”

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Türk Silahlı Kuvvetleri içersine sızmış FETÖ/PDY terör örgütü mensupları tarafından cebir ve şiddet kullanılarak Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini, temel hak ve hürriyetlerini ortadan kaldırmaya yönelik darbe girişimi aziz milletimizin vatanseverliği, ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma idaresi ile şanlı direnişi sayesinde bertaraf edilmiştir. Bu vesile ile şanlı tarihimizin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet ve devlet kenetlenmesi bir kez daha kendisini göstermiştir” dedi.

 

“HEDEFE ULAŞTIK”

 

Çerkezköy Kaymakamlığı olarak belirlenen 1 milyon TL’lik yardım hedefine 6 Eylül itibariyle ulaşıldığını kaydeden Kubilay “ Milletimizin yardım talebini karşılamak amacıyla, 15 Temmuz dayanışma kampanyası başlatılmış ve banka hesapları açılmıştır. Bu kapsamda ilçemizde 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası başlatılarak söz konusu kampanya da hedefimiz olan 1 milyon TL’yi 6 Eylül tarihi itibariyle yakalamış ve hatta geçmiş bulunmaktayız. Söz konusu kampanyaya bu güne kadar 1 milyon 33 bin 946 TL destek verilmiştir. Bahse konu kampanya hale devam etmekte olup, bu güne kadar kampanyaya destek veren tüm kişi ve kuruluşları ile basın kuruluşlarına teşekkür ederim. Kampanya halen devam etmekte olup, yapılan yardım dekontlarının bir suretinin de koordinasyonun sağlanması açısından Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10