Kupa ve ödül töreni düzenlendi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvaları'nın kupa v

7.09.2016 19:24:00 0
Kupa ve ödül töreni düzenlendi

10’UNCUSU DÜZENLENDİ

 

Önceki akşam düzenlenen ödül törenine ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı. Heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 11’incisi, Tenis Turnuvası’nın ise 10’uncusu düzenlendi.

 

FUTBOL TURNUVASINA 24 TAKIM KATILDI

 

Futbol Turnuvası’na 24 takım katılırken, Tenis Turnuvası’na 89 kişi katıldı. Futbol Turnuvası’nın birincisi Hattat Tarım, ikincisi Jotun Boya, üçüncüsü ise Hema Endüstri olurken, futbol turnuvası’nın Gol Kralı Jotun Boya’dan 65 golle Gürsel Mutlu oldu. Turnuvanın En Centilmen Takımı Uğurteks olurken, Yılın Kalecisi Hattat Tarım’dan Onur Dursun olarak belirlendi.

 

MAÇLAR ELEME SİSTEMİYLE YAPILDI

 

Futbol turnuvasıyla aynı gün başlayan Tenis Turnuvası’nda da heyecan tüm hızıyla devam ederken, 89 kişi arasında yapılan tenis turnuvasında da eleme sistemiyle maçlar yapıldı. Tenis Turnuvası’nın Bayanlar Kategorisi’nde Birinci Emine Özcan ikinci ise Halide Nur Çoruh oldu. Yeni Başlayan Erkekler Kategorisi’nde Birinci Kasım Deniz, ikinci de İbrahim Yıldırım oldu. İleri Seviye Erkekler Kategorisi’nde de Birinci Adem Hiçyılmaz, ikinci Akif Özenler oldu. Tenis Turnuvası’nda Çiftler Kategorisi’nde de Birinci Ali Altunbaş – Gülçin Yıldız çifti olurken, ikinci Oktay Karlı – Emine Özcan çifti oldu.

 

BİRLİK VE DAYANIŞMAYI ARTIRMAK İSTİYORUZ

 

Kupa ve Ödül töreninde bir konuşan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, “Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak, bölgemizde birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde bu turnuvalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bölgemizde sosyal sorumluluk anlayışıyla düzenlenen bu etkinliğimize katkılarından dolayı başta firma yetkilileri ve tüm katılımcılarımız olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Futbol ve Tenis Turnuvası kapsamında dereceye giren tüm sporcuları tebrik eden Yakuppur, “Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen komite üyelerimize ve hakemimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvanın siz değerli katılımcılarımızın ilgi ve desteğiyle gelecek yıllarda da sürmesi temennisiyle hepinizi saygı ile selamlıyorum” açıklamasında bulundu.

 

TÖREN KOKTEYL İLE DEVAM ETTİ

 

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Futbol Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un elinden alırken, Tenis Turnuvası’nda da dereceye girenler de kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın elinden aldı. Törende ayrıca Turnuva Komite Üyelerine ve Futbol Turnuvası hakemine de sağladıkları katkıdan dolayı hediye verildi. Ödül ve Kupa Töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10