Kültür Merkezi'nin protokolü imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesine yapılacak olan Kültür Merkezi'nin protokolü imzalandı. İhalesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tara

Kapaklı 7.09.2016 19:36:00 0
Kültür Merkezi

“HAYIRLI OLSUN”

 

Kapaklı Belediyesinde gerçekleşen ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Atabey Baytöre ile ihaleyi alan firma yetkililerinin de hazır bulunduğu protokol töreni öncesi konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile el ele, sırt sırta vererek Kapaklı'yı iyi bir yere getireceğiz. Hizmetler bundan sonra da devam edecektir, bu hizmet Kapaklı'nın çocuklarına, gençlerine ve yetişkinlerine  hayırlı olsun." dedi.

 

540 GÜNDE TAMAMLANACAK

 

Devam eden diğer çalışmalarla ilgili de kısa bilgiler veren Başkan Albayrak ilçe ayrımı yapmadan hangi ilçeye hangi hizmetin gelmesi gerekiyorsa yapıldığını belirterek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Teski'nin bu güne kadar toplam 700 Milyon lira değerinde proje gerçekleştirdiğini söyledi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesinin hizmetleri ile Kapaklı'nın şaha kalktığını belirterek "Devlet hizmetlerinin de Kapaklı'ya bir an önce gelmesini istiyoruz. Bize destek veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a teşekkür ediyorum." diye konuştu. Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ve müteahhit firmanın imzaladığı  protokole göre yaklaşık 540 günde tamamlanması planlanan Kapaklı Kültür Merkezi'nin müteahhit firmanın daha hızlı çalışarak bir yıl içinde bitirilmesi ve Kapaklı halkının hizmetine sunulması bekleniyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10