'Okul kıyafetlerin de yüzde yedilik bir artış oldu'

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Vize Giyim mağazası, diğer okul kıyafetleri satışı yapan işyerleri gibi  okul kıyafetleri konusunda her yıl olduğu gibi bu yılda hizmet vermeye devam ediyor. Mağaza

Çerkezköy 16.09.2016 20:23:00 0

VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMİYORUZ

 

Okul kıyafetleri hakkında konuşan Vize Giyim Mağazasının işletmecisi Atilla Özkan, “geçen yıla oranla tüm okul kıyafetlerinde yüzde yedilik bir artış var. Bu da vatandaşı mağdur edecek şekilde yapılmış bir artış değildir. Biz her zaman vatandaşın kaliteyi ucuza alması yönünde her yıl okul sezonu öncesi bölgemizde okul kıyafeti satan firmalar olarak bir araya gelerek vatandaşımıza hem kaliteli hem ucuza ürün sunmak için şartlarımızı zorluyoruz ve çok az bir karla  vatandaşı mağdur etmeyecek şekilde ürünleri vatandaşımıza yansıtıyoruz” dedi.

 

GÜVENLE ALABİLİRLER

 

Vatandaşların kanserojen madde içeren ve adı sanı duyulmamış markası ne olduğu belli olmayan ürünlere ilgi göstermemelerini ifade eden Özkan, “Bizlerin sattığı ürünler devamlı imalat aşamasının her kademesi olmak üzere ekolojik denetimlerden geçmektedir. Bu nedenle kesinlikle hiç biri  kanserojen madde içermemektedir. Dolayısıyla vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla hem kaliteli hem de güvenle ürünleri alabilirler” açıklamasında bulundu.

 

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

 

Atilla Özkan okul kıyafetlerinin fiyatları konusunda da yaptığı açıklamada, “Bu yıl okul kıyafetlerinin satışı ortalama olarak şu şekilde yapılmaktadır. İlkokul kıyafetleri 115.00-155.00’TL arasında. Ortaokul kıyafetleri kısa kol ve uzun kol olarak 135.00-155.00 TL arasında. Lise kıyafetleri Kısa kol kazak ve uzun kol kazak pantolon ve de mont dahil dört parça 140.00-155.00 TL arasında satılmaktadır. Yeni eğitim öğretim yılının eğitim camiası başta olmak üzere öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10