Otogarda Pazar günü yoğunluğu

Kurban bayramı dönüşlerinin Pazar günü son olması dolayısıyla Çerkezköy Otobüs Terminalinde özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunluk hat safhada olduğu görüldü.

Çerkezköy 18.09.2016 21:28:00 0
Otogarda Pazar günü yoğunluğu

EK SEFERLER SAYESİNDE SIKINTI YAŞANMADI

 

Kurban bayramının son dönüş günü olması ve okullarında bugün yeni eğitim öğretim yılına başlaması nedeniyle tatilcilerin büyük bir çoğunluğu dönüşlerini Pazar gününe bıraktı. Çerkezköy Otobüs Terminalinde olduğu gibi ülke genelinde tüm otogarlarda aşırı bir yoğunluk yaşandığı belirtildi. Otobüs firmaları yetkilileri Pazar günü yaşanan aşırı yolcu yoğunluğunun ek seferlerle giderdiklerini ve hiçbir yolcunun mağdur edilmediğini ve her on dakikada bir Çerkezköy’den otobüs kaldırıldığını söylediler.

 

YOLCU TALEBİ YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

 

Çerkezköy Otobüs terminalinde Truva ve Kamil Koç Firmalarının Bölge Müdürlüğünü yapan Necdet Çalışkan ile Pamukkale Otobüs Firmasının Çerkezköy ve Kapaklı Bölge Müdürü Nihat Macit  bayram dönüşlerinin Pazar günü beklenenden daha yoğun olduğunu ancak yaşanan yolcu yoğunluğunun ek seferlerle giderildiğini ve hiçbir yolcunun mağdur edilmediğini açıkladılar.

 

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

Tüm firmaların ek seferler düzenlediğini ve bu yıl kurban bayramında beklenenin üzerinde bir yolcu yoğunluğunun yaşanmasından da  memnunluk duyduklarını söyleyen Çalışkan ve Macit, “İster bayram olsun ister olmasın şartlar ne olursa olsun bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir bu nedenle bizler halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz ve edeceğiz dediler” ifadelerine yer verdiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10