Yörük ve Özkeklik ailesinin mutlu günü

S.S. Çerkezköy Akarsu Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi eski Başkanı İlhami Yörük'ün oğlu Olcay Yörük önceki akşam Lemar Düğün salonunda yapılan düğün merasimi ile hayatını Ma

Çerkezköy 18.09.2016 21:33:00 0
Yörük ve Özkeklik ailesinin mutlu günü

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

 

Damat’ın annesi Hülya Yörük Babası İlhami Yörük dünürleri İkbal-Hasan Özkeklik düğüne gelen davetlileri kapıda karşıladı. Begüm Özkeklik ve Olcay Yörük’ün nikahını Çerkezköy Belediyesi birim müdürlerinden İlhan Hacıoğlu kıydığı nikah sonrasında genç Begüm-Olcay çifti ilk danslarını davetlilerin alkışları eşliğinde gerçekleştirdi ve ardından yine alkışlar eşliğinde düğün pastasını kestiler. Pasta kesiminin ardından takı merasimi yapıldı.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Takı merasimi sonunda canlı müzik eşliğinde  genç Begüm-Olcay çifti arkadaşları,yakınları ve davetlilerle birlikte düğün boyunca halaylar çektiler,Tekirdağ karşılaması ve Trakya oyunları oynadılar. Gençlerin bu oyunlarına aile yakınları ve akrabaları da eşlik etti.

 

DÜĞÜNE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Begüm-Olcay Yörük çiftinin düğün törenine yoğun bir davetli kitlesi katıldı. Düğünde Çerkezköy Şoförler ve Otomobilçiler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As,S.S. Çerkezköy Akarsu Minibüsleri ve Otobüsleri Kooperatif Başkanı Ali Öztürk,Kooperatif üyesi şoförler, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri,Belediye meclisi üyeleri,sivil toplum kuruluşları yöneticileri,Yörük ve Özkeklik ailelerinin yakınları eş ve dostlarıyla  gelin ve damadın arkadaşları ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

 

YÖRÜK VE ÖZKEKLİK AİLELERİ DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Düğünde davetlilerin masalarını tek tek gezen gelinin anne ve babası İkbal-Hasan Özkeklik ile damadın anne ve babası Hülya-İlhami Yörük mutlu günlerinde yanlarında olan ve mutluluklarına ortak olan davetlilere teşekkür ettiler. Düğün sonunda da her iki aile davetlileri kapıda uğurladılar. Genç Begüm-Olcay Yörük çiftide davetlilere mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10