Vatandaş isyanlarda!

Vatandaşlar her an kaza riski oluşturan Yıldızkent Kavşağı için ışıklandırma talebinde bulunarak can güvenliklerinin tehlikede olduğunu ifade ettiler.

Kapaklı 18.09.2016 21:43:00 0
Vatandaş isyanlarda!

DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPILMALI

 

Yıldızkent Kavşağı yeni açılan çevre yolu bağlantısıyla birlikte birçok yolun birleştiği bir kavşak haline geldi. Yıldızkent Kavşağı’nda trafik ışıklarının bulunmaması ciddi kaza risklerine davetiye çıkarırken, vatandaşlar bu şekilde kullanıma açılan kavşakla ilgili olarak biran önce düzenleme çalışmalarının yapılması gerektiği ifade edildi.

 

ZOR ANLAR YAŞANIYOR

 

Kapaklı’ya giriş ve çıkışın sağlandığı kavşakta trafik ışığı bulunmadığı için kendi imkanlarıyla yollarına devam eden sürücüler her an kaza riski ile karşı karşıya kaldıklarını dile getirdiler. Trafik ışıklarının olmadığı için birçok kazaya sebebiyet veren kavşakta ışıklandırma çalışması talebinde bulunan vatandaşlar, “Birçok kez kaza oldu ama hala bir ışıklandırma yapılmadı. Burada vatandaşların can ve mal güvenliği tehlikede, uzun ve geniş araçlar da bu yolu kullandığı için zor anlar yaşanıyor” ifadelerine yer verdiler.

 

İLLA BİRİNİN HAYATINI KAYBETMESİ Mİ GEREKİYOR

 

Karayolları’nın denetiminde bulunan kavşakta yıllardır gerekli bir çalışma yapılmadığını ve karayollarının Kapaklı’yı ihmal ettiğini savunan birçok vatandaş, ışıklandırma çalışmalarının bir an önce yapılması gerektiğini ifade ederek, “buraya yapılacak çalışmalar ile kaza risklerinin de önüne geçilmiş olacak. Kısa bir süre önce karşıdan karşıya geçmek isteyen iki vatandaşımız aracın altında kaldı, birisi hayatını kaybederken diğerinin tedavisi sürüyor. Kapaklı’ya bir şeyler yapılması için illa birinin hayatını kaybetmesi mi gerekiyor” açıklamasında bulunuldu.

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10