'Hedefimiz dünya yıldızları çıkartmak'

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü antrenörü Vural Ayaz, yıl başında birkaç spor kulübü ile bir araya gelerek başlattıkları ortak çalışmaları her ay belli günlerde devam ettirdiklerini söyledi

19.09.2016 20:08:00 0

ORTAK ÇALIŞMA SPORCULARIN DAHA BAŞARILI OLMASINI SAĞLIYOR

 

Vural Ayaz, kulüplerle yapılan ortak çalışmanın sporcuları oldukça motive ettiğini ve ayni  zamanda da sporcuların başarı oranını yükselttiğini belirterek, “Şampiyon Spor Kulübü olarak bir süre önce Bayrampaşa Yıldız Spor Kulübü, Silivri, Çorlu’dan olmak üzere beş altı spor kulübü ile ortak anlaşma yaparak her ay belli günlerde birlikte antrenman yapıyoruz. Bu kulüplerin birlikte yaptığı antrenmanlar sporcular üzerinde oldukça olumlu etkiler yapıyor buda başarı oranını daha da arttırıyor. Ayni zamanda kulüp sporcularının birlikte çalışması ise daha disiplin ve motivasyonun yüksek olmasını sağlıyor.”dedi.

 

ORTAK ÇALIŞMALARIMIZI HER AY BELLİ GÜNLERDE YAPIYORUZ

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Ayaz birlikte çalışma yaptıkları kulüplerin antrenörlerine de teşekkür ederek, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak birlikte çalışmaya başladığımız günden bu yana hem kendi kulübümüz sporcuları hem de birlikte çalışma yaptığımız spor kulüplerinin sporcularının daha başarılı olduklarını görüyoruz. Birlikte yaptığımız çalışmalarda çalışmaya katılan spor kulübü sporcuları kendi aralarında kendilerini göstermek ve daha başarılı olmak için ortaya koydukları performans ve çalışma azmi onların başarı oranını yükselttiği gibi bir birlerinden de bazı meziyetleri de kapmaktadırlar. Bu da onları başarılarını yükseltmesine vesile oluyor. Bu nedenle birlikte çalışma yaptığımız İstanbul Gazi Osman Paşa Erdoğan Taekwando Spor Kulübü, İstanbul Bayrampaşa Yıldız Spor Kulübü antrenörlerimize Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

Ayaz konuşmasının devamında ise, “Ayrıca önceki gün bizlere antrenmanlarda ev sahipliği yapan Bu kulüplerimizin antrenörleri Erdal Erdoğan ve Mahmut İlhan hocama da katkı ve destekleri için teşekkür ediyorum. Biz bu birlikte gerçekleştirdiğimiz antrenmanlarımızı  daha önce Çerkezköy’de yapmıştık ve her ayın belli günlerinde dönüşümlü olarak bir yerde gerçekleştirmeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

HEDEFİMİZ TAEKWANDO DA DÜNYA YILDIZLARI ÇIKARMAK

 

Vural Ayaz kulüplerle birlikte yaptıkları çalışmaların çok olumlu olduğunu ve ortak hedeflerinin de birlikte çalıştıkları kulüpler içinden taekwando da dünya yıldızları çıkarmak olduğunu ifade etti. Ayaz, “Birlikte çalışma yaptığımız spor kulüplerimizin ve bizim hedefimiz sporcularımız arasından taekwando da dünya yıldızları çıkarmak bu nedenle zaman zaman birlikte yürüttüğümüz ortak çalışmalar çok faydalı oluyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Çünkü birlikte yürüttüğümüz çalışmalarda her spor kulübünde oldukça yetenekli sporcular  var ve her birinin de başarılı olmamasına bir neden yok. Bizler antrenör olarak onları başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 

ŞAMPİYONAYA HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Ayaz, bu arada üç kulüp olarak ortak yürütülen çalışmalarda  ayni zamanda 5-9 Ekim 2016 tarihinde Antalya’da yapılacak Türkiye Gençler Taekwando şampiyonasına da hazırlandıklarını ifade ederek, “5-9 tarihlerinde Ekim’de Antalya’da yapılacak Türkiye  Gençler şampiyonasında başarılı olmak için şu an sürdürdüğümüz ortak çalışmalarda da hedefimiz  bu şampiyonada başarı elde etmek.Bu şampiyonada birlikte çalışma yaptığımız kulüpler ve  Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcularının kilolarında ilk üç dereceyi elde edecek yetenekte sporculara sahip ve dereye girmeye çalışacak ve dereceye yakın sporcularımızda çoğunlukta olduğunu görüyoruz.Türkiye  Gençler şampiyonasında da Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak yeni başarılara ve Türkiye şampiyonu çıkarmak için çalışıyoruz.Spor kulüplerine ve sporculara her zaman katkı ve desteğini esirgemeyen her zaman bizlerin yanında olan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a’da çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10