Buralarda FETÖ yok galiba

CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, ülke genelinde devam eden FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Kapaklı ve Çerkezköy'de bugüne kadar ciddi bir operasyon yapılmamasına 'Buralarda FE

Çerkezköy 19.09.2016 20:20:00 0
Buralarda FETÖ yok galiba

19 Eylül Gaziler günü kutlamaları kapsamında Çerkezköy’e gelen CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, devam eden FETÖ/PDY soruşturmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

KURUNUN YANINDA YAŞ YANMASIN

 

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından ülke genelinde devam eden FETÖ/PDY operasyonları hakkında açıklamalarda bulunan CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, “Öncelikle şunun altını çizmek gerekiyor. Biz FETÖ’ye destek veren, kanlı darbe girişiminde parmağı olan herkesin cezasını çekmesinden yanayız. Fakat bunu yaparken, kurunun yanında yaş da yanmasın. Hukuk, adalet bir tarafa bırakılmasın. Daha düne kadar ‘Hasretlik Bitsin’ diyenler, ‘Allah bizi affetsin kandırıldık’ diyenler vatanperver oldu. Diğer taraftan bir sürü insanımız haksız yere mesleğinden atıldı ve tutuklandı” dedi.
 

YAPILANLARIN TUTULUR BİR TARAFI YOK

 

Yüceer, “Darbe ile mücadele edeceğim deyip, insanları işinden atıyorlar. Suçsuz yere insanları cezaevlerinde tutuyorlar. Saray’da 3 çocuğumuz 60 gündür cezaevinde. Hiçbir suçları yok. Sırf sendikal faaliyetlerde bulundular diye içeri aldılar. Sendikal eylemler, legal eylemlerdir. Kimse bunun adına darbe ile mücadele demesin. Bunun adı darbeyi bahane edip, kendilerinden olmayanları temizleme çalışmasıdır. Bu yapılanların tutulur bir tarafı yoktur. Biz de darbe girişiminde parmağı olan, FETÖ ya da diğer terör örgütlerine destek veren herkesin cezalandırılmasını istiyoruz. Ama bunu yaparken masum insanlar zarar görmesin” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10