Sitespor'da Çelik dönemi sona erdi

Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor'un başarılı Hocası Soner Çelik takımdan istifa ettiğini açıklarken, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada ise, "Dört buçuk

20.09.2016 19:59:00 0
Sitespor

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ

 

Yaklaşık 4 buçuk sene Kapaklı Sitespor Kulübünde hem alt yapı hem de A takımda görev alan Soner Çelik ile yollar ayrıldı. Yönetimin aldığı karar doğrultusunda sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiği belirtilirken, kulübün yeni bir hoca arayışına girdiği ifade edildi. Deneyimli teknik adam ile kulüp yöneticilerinin uyuşmazlık yaşadığı edinilen bilgiler arasında yer alırken, sosyal medya hesabından çalışma arkadaşlarına ve futbolcularına veda eden Çelik, “Dört buçuk senedir görev yaptığım Kapaklı Sitespor Kulübü’nden, bütün alt yapı ve A takım’dan istifa etmiş bulunuyorum. Geride sayısızca başarılar ve süper bir alt yapı bırakıyorum. Kapaklı Sitespor Kulübü’ne bundan sonra başarılar diliyorum. Bütün Alt yapıdaki adam gibi adamlardan da özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Benim hakkım sonuna kadar helal size, adam gibi adamlar. Hoşçakalın” dedi.

 

SÖZLEŞME KARŞILIKLI OLARAK FESH EDİLDİ

 

Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ise yaptığı açıklamada, “Soner hocamız A takım için bizden 5 oyuncu takviyesi istedi. Kendisine 5 oyuncuyu alamayacağımızı ve geçen sene ligi gençlerle tamamladığımızı ve takviyeye gerek olmadığını ifade ederek sadece iki takviye yapabileceğimizi söyledik. Kendisi de bu isteğimize karşı çıktı ve anlaşmazlık yaşadık. Yönetim olarak aldığımız karar doğrultusunda Soner hocamızın alt yapıyı çalıştırmasını kararlaştırdık ve kendisine ilettik. Alt yapı içinde transfer konusunda anlaşamayınca karşılıklı olarak sözleşmeyi fesh ettik. Kendisine bundan sonra ki futbol hayatında başarılar diliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

ALT YAPI İŞAR’A EMANET

 

Diğer yandan Kulüp yöneticilerinden alınan bilgilere göre Kapaklı Sitespor kulübünde alt yapının başına da Abdullah İşar’ın getirildiği öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10