Motor ile araç çarpıştı; 3 yaralı

Dün akşam saat 21.00 sıralarında Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi Çerkezköy Devlet Hastanesine, durumu ağır oldu?

Çerkezköy 21.09.2016 22:04:00 0
Motor ile araç çarpıştı; 3 yaralı

Cengiz Topel Caddesi Tolga Petrol önünde motosiklet ile bir aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Çerkezköy’den Tepe Emlak Konutlarına seyir halinde olan Onur Alp V. yönetiminde ki 59 TY 589 plakalı motosiklet, Tolga Petrolden çıkarak Çerkezköy istikametine dönmek isteyen Rıdvan G. yönetiminde ki 34 FT 3333 plakalı araç ile çarpıştı.

 

DURUMU AĞIR OLAN GENÇ İRMET HASTANESİNE KALDIRILDI

 

Çarpışmanın etkisiyle motor sürücüsü Onur Alp V. ile arkasında bulunan arkadaşı Ertan Ö., motordan savrularak yaralandılar. Rıdvan G.’nin kullandığı araçta bulunan bir bayanda boynundan hafif şekilde yaralandı. Meydana gelen kazanın ardından olay yerine üç ayrı ambulans sevk edildi. Motor sürücüsü Onur Alp V. ile araçta bulunan bayan ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesine, motorun yolcu kısmında bulunan ve durumu ağır olduğu öğrenilen Ertan Ö. ise Özel İrmet Hastanesine kaldırıldı.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Kazanın ardından her iki araçta da büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Kazanın meydana geldiği araç yolu üzerinde trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaza mahallinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10