Sitespor Vedat Çolak ile anlaştı

Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor'da Soner Çelik'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna genç antrenör Vedat Çolak getirildi. Resmi imzalar dün akşam Kapaklı Stadyumunda atı

21.09.2016 22:33:00 0
Sitespor Vedat Çolak ile anlaştı

ÇOLAK İLE ANLAŞILDI

 

4 sezon boyunca Kapaklı Sitespor’da birçok başarıya imza atan deneyimli teknik direktör Soner Çelik, kulüp ile karşılıklı anlaşarak görevinden istifa etmişti. Soner hocanın görevinden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Kapaklı Sitespor, genç ve başarıya aç teknik direktör Vedat Çolak ile sonlandırdı. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe alt yapısında yetişen ve ardından Erzincanspor ile profesyonelliğe adım atan Vedat Çolak yaşadığı sakatlık sebebiyle profesyonel futbol yaşantısını sonlandırarak teknik direktörlüğe soyunmuştu.

 

İMZALAR ATILDI

 

Teknik direktörlük kariyerini çeşitli kulüp ve futbol okullarında sürdürmüş olan genç hoca bundan sonra Kapaklı Sitespor’da görev yapacak. Resmi imzalar dün Kapaklı Stadyumunda saat 20.30’da antrenman öncesi atıldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Sitespor’un yeni Teknik Direktörü Vedat Çolak’ın A takım teknik direktörlüğü ve alt yapı Koordinatörlüğü görevini üstleneceğini belirten Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Kulübümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hocamız genç ve teknik donanım olarak bilgili biri. Kendisi ile her konuda anlaştık ve Sitespor’u hak ettiği başarılara taşıyacağına olan inancım tam. Kulübümüzün A takım teknik direktörlüğü ve alt yapı Koordinatörlüğü görevini üstlenecek. Genç olması nedeniyle de futbolcularımızla olumlu diyalog içinde olacaktır. Başarılar diliyorum” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10