Ödemeler başladı

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, ürününü teslim eden kooperatif ortaklarına ödemelerin başladığını belirterek, ü

Çerkezköy 21.09.2016 22:38:00 0
Ödemeler başladı

DAHA FAZLA ÜCRET ALMIŞ OLUYORLAR

 

Başkan Nafis Ünal 2016 yılı hasat döneminde kooperatife hasadını teslim edenlere ödemelerin başladığını belirterek, “Bu yıl ortaklarımız bereketli bir yıl geçirdi ve açıklanan fiyat üzerinden de ön ödemelere başlanıldı. Şu anda kooperatifimize Ağustos ayı içinde ürün teslim edenlere ödemeler yapılıyor. Ödemeler ön ödeme fiyatı olan bir lira 580 kuruştan yapılıyor artı birde bunun üzerine teslim edilen üründeki yağ oranı fiyatı ekleniyor. Mesela teslim edilen ürünün yağ oranı yüzde 43 ise yüzde 40 yağ oranı dışındaki her arana bir yüzde buçukluk bir fiyat daha ilave yapılıyor. Bu nedenle ürünü teslim eden ortaklarımız daha fazla ücret almış oluyor” dedi.

 

ORTAKLAR MEMNUN

 

Ünal konuşmasının sonunda ise, “Hasat alım kampanyamız halen devam ediyor ancak ortaklarımızın yüzde doksan dokuz buçuğu ürününü kooperatifimize teslim etti. Bundan sonra da daha çok az miktarda alım gerçekleşir. Alım kampanyası biz de olduğu gibi tüm kooperatiflerde dediğim gibi devam ediyor. Tahminimize göre kampanya ay sonuna kadar devam edecek ve kampanya son bulduğunda da Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi olarak net alımlarımız ne kadar olduğunu açıklayacağım. Şu anda ön ödeme fiyatları ve yağ oranına göre ilave ücretler konusunda  kooperatif ortaklarımız memnun olduklarını belirtiyorlar. Ücret konusunda her hangi bir sıkıntı yok” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10