Kooperatif üyelerine 'İlk Yardım' kursu

4 yıldır Çerkezköy'de faaliyet gösteren S.S. 170 Nolu Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu Kooperatif üyesi araç sahibi şoförlere ilk yardım kursu verdiklerini ifade e

Çerkezköy 22.09.2016 23:56:00 0
Kooperatif üyelerine

İLK YARDIM KURSU

 

Tam donanımlı öğrenci servis araçlarıyla hizmete girdikleri günden bu ya en iyi şekilde hizmeti kendilerine prensip edindiklerini ve ilk yardım kurslarının da hem şoförler hem de taşıdıkları öğrenciler için önemli olduğunu belirten Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu, “olası bir kaza anında servis şoförlerimizin neler  yapması gerektiği ve nasıl müdahale etmesi konularında kendilerini bilgilendirmek için önceki gün kooperatifimizde İlk yardım kursu verdik. Yerilen ilk yardım kursunun kendileri için çok faydalı olduğunu belirten kooperatif üyesi şoförlerimiz memnuniyetlerini belirttiler. Kooperatif olarak bu tür bilgilendirme kurslarımızı bundan böyle daha sık aralıklara yapma kararı aldık.”dedi.

 

İNDİRİMDEN YARARLANACAKLAR

 

Köksal Kadakoğlu kısa bir süre önce Özel İrmet Hospital ile yaptıkları sağlık indiriminden kooperatif üyesi servis araçlarının taşıdığı öğrenci ve velilerinde sağlık indiriminden yararlanacağını belirterek, “Kooperatifimiz faaliyete geçtiği günden bu güne kadar en iyi şekilde hizmet vermek için büyük bir gayret göstermektedir. Faaliyete geçtiğimizin 2 yılında başlattığımız kamera takip sistemi ile de bölgemizde öğrenci servisleri içinde bir ilki başlatmıştık. İrmet Hospital ile yaklaşık iki ay önce imzaladığımız indirim anlaşması ile kooperatifimiz araçlarıyla taşınan öğrencilerimiz ve velileri de bu sağlık indiriminden yararlanacaktır. Çünkü biz bir aileyiz ve bu nedenle ailenin tüm fertleri bu indirimden yararlanacak.”ifadelerini kullandı.

 

SERVİSLERİMİZİ DENETİM ALTINDA

 

Başkan Kadakoğlu şöyle devam etti,  “öğrencilerimizin zamanında okula gidip gelmelerinin sağlanması için tüm servis şoförlerimiz hassas bir şekilde hareket ediyor. Ancak Biz Kooperatif yönetimi olarak her eğitim öğretim yılı içinde olduğu gibi kendi araçlarımızı sık sık denetleyeceğiz. Denetlemelerimizde şoförlerin trafik kurallarına uyup uymadığı başta olmak üzere, öğrenci ve velilerimizden de olumlu ve olumsuz görüşlerini alıyor.Her hangi bir durum var ise o servis araç şoförünü ihtar ediyor ve gerekli cezayı veriyoruz” diye konuştu.

 

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ

 

Köksal Kadakoğlu konuşmasını şu şekilde noktaladı; “2016-2017 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrenci servislerimize kazasız belasız bir yıl geçirmelerini dilerken, bizlerin geleceği olan sevgili öğrencilerimizin ve tüm eğitim camiasına 2016-2017 Eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor öğrencilerimize başarılar diliyorum”

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10