Hurda araç artık kullanımda

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve hurdaya ayrılan 1990 model AS 950 kamyon ekiplerce tamir edilerek araç filosuna dahil edildi.

Çerkezköy 23.09.2016 00:00:00 0
Hurda araç artık kullanımda

EKONOMİK TASARRUF SAĞLANIYOR

 

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü Garaj Amirliği Ekipleri hurdaya ayrılan aracı tamir ederek araç filosuna yeni bir kamyon daha kazandırdı. Çerkezköy Belediyesi, daha önceki yıllarda hurda diye bir kenara atılan araçlarını yeniden hizmete kazandırmaya devam ediyor. Teknik Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bugüne kadar tamiratı yapılan araçlar sayesinde büyük bir ekonomik tasarrufun sağlandığı ifade edildi.

 

ARIZALARI GİDERİLDİ

 

Önceki yıllarda hurdaya ayrılarak hizmetten düşürülen 1990 Model AS 950 marka kamyonun alt ve üst, elektrik aksamı ve motor bakımını yapan Teknik Hizmetler Müdürlüğü Garaj Amirliği Ekipleri aracı yeniden kullanılır hale getirerek araç filosunu genişletti. Hurdaya ayrılan kamyonun kaporta, boya, jant, şasi, elektrik aksamı, iç-dış döşeme ve motor arızasını gideren ekipler aracı tamir ederek Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hafriyat işlerinde kullanılmak üzere hizmete sunuldu. 
 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Bugüne kadar hurda diye bir kenara atılan araçların bakım ve onarımını yaparak hizmete sunuyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kendi öz kaynaklarımızı kullanarak elde olan imkanları kullanarak daha verimli olmaya çalışıyoruz. Teknik Hizmetler Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan tamir atölyemizde hurdaya ayrılan araçlarımızı personellerimizle yeniden Belediyemize kazandırmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Emek sarf eden tüm personellerimize teşekkür ediyorum” denildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10