Gülerçin'den üstün başarı

Cambridge Üniversitesi tarafından Mayıs ayında uygulanan Uluslararası Cambridge sınavlarında başarı elde eden Gülerçin Koleji öğrencileri ve aileleri okul yönetimi tarafından tebrik edildi. Gülerçin Kolej

Çerkezköy 23.09.2016 19:14:00 0
Gülerçin

AİLELERİ TEBRİK ETTİ

 

Gülerçin Koleji öğrencilerinin sınavlarda elde ettiği başarılardan dolayı öğrenci ve aileleri tebrik eden okul yönetimi yaptığı açıklamada, “Gülerçin Koleji olarak, öncelikle siz sayın velilerimize, Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanan ve öğrencilerin İngilizce yazma, okuma, konuşma ve dinleme becerilerini ölçen sınavlara girmesini teşvik ederek, çocuğunuzun eğitimine verdiğiniz katkıdan dolayı teşekkür ederiz” ifadesi kullanıldı.

 

ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERGESİ

 

Sınavlarda toplamda 10 amblem alan Gülerçin Koleji öğrencileri için değerlendirmede bulunan okul yönetimi, “Bu sınavlarda, öğrencilerimizin her bir bölümden 3 amblem alması, başarılı olduğunu, toplamda 10 ve üzeri amblem alması ise üstün başarılı olduğunu göstermektedir” ifadesi yer aldı.

 

 İŞTE O ÇOCUKLAR

 

Mayıs ayında uygulanan Uluslararası Cambridge sınavlarında Cambridge English Moverskategorisini başarıyla tamamlayan öğrencilerin isimleri ise şöyle: Ebru Sayan, Ayberk Göre; Cambridge English Flyerskategorisi’ni başarıyla tamamlayan öğrenciler Emirhan Bilgiç ve Mehmet Karagöz olurken, A2 seviyesini başarıyla tamamlayan öğrenciler Efe Anıl Öztürk, KET (Key English Test) sınavında A2 seviyesini başarıyla tamamlayan öğrenci Sude Ayun ve A1 seviyesini başarıyla tamamlayan öğrenciler ise Ceren Şen ve Arda Aslan. Son olarak öğrencilerin sınava hazırlanmasında katkı sağlayan İngilizce öğretmenleri tebrik edildi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10