Kapaklıspor rahat geçti

Süper Amatör Lig'de 2016-2017 sezonunda şampiyonluğu hedefleyen Kapaklıspor, sezon açılışı kapsamında Gana Afrika Karması takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Kapaklıspor,

25.09.2016 21:00:00 0
Kapaklıspor rahat geçti

SEREMONİ İÇİN SAHAYA ÇIKTILAR

 

Kapaklıspor ile Gana Afrika Karması arasında oynanan açılış maçına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda futbolsever katıldı. Dualar eşliğinde kurban kesilmesinin ardından her iki takım oyuncuları seremoni için sahaya çıktı.

 

İLK DEVRE GOLSÜZ BERABERE TAMAMLANDI

 

Kapaklıspor yönetimi ve futbolcular tek tek taraftara tanıtılmasının ardından, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın santra vuruşu ile özel müsabaka başladı. Kapaklıspor sahaya “Semih-Gençağ-Gökay-Semih Çelik-Yiğit-Hüseyin-Eray-İbrahim-Çağatay-Cihan ve Tuna” ilk onbiri ile çıktı. Maçın ilk çeyreğinde her iki takım karşılıklı ataklarda bulunurken, maçın 16. dakikasında ilk önemli pozisyonu yakalayan Kapaklıspor’da Gökay ceza sahası dışından sert vurdu, top üstten auta çıktı. Maçın 20. dakikasında gelişen Gana Afrika Karması atağında Kapaklıspor kalecisi Semih kalesinde gole izin vermedi. İlk yarıda her iki takımda girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

 

FARKI BİRE İNDİRDİ

 

Müsabakanın ikinci devresine Kapaklıspor takımı etkili başlarken, aradığı golü 50. dakikada İbrahim Kanbir ile buldu. Karşılaşmanın 60. dakikasında sağ kanatta Tolga Aşçı çizgiden ceza sahası içine ortaladı. İbrahim Kanbir kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti (2-0). İkinci golün hemen ardından Gana Afrika Karması atağında uzaktan gelen sert şutu Kapaklıspor kalecisi Semih tokatlayarak kornere attı. 65. dakikada Afrika Gana Karmasında sahneye Sunday çıktı. Uzaktan sert bir şut çıkaran Sunday harika bir golle farkı bire indirdi.

 

MÜSABAKA 3-1 TAMAMLANDI

 

Karşılaşmada dakikalar 70’i gösterdiğinde maçın yıldızı İbrahim Kanbir tekrar sahneye çıktı. İbrahim, hem takımının, hem kendisinin 3. golünü atarak maçta durumu 3-1 yaptı. Maçın ilerleyen dakikalarında Kapaklıspor’un genç forveti Serdar İşar kafasına aldığı darbe ile sakatlandı ve maçı yarıda bıraktı. İlerleyen dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maç 3-1 Kapaklıspor üstünlüğüyle sona erdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10