Palamut bollaştı, fiyatı düştü

Çerkezköylü balıkçılar son günlerde balık çeşitlerinin bollaşmasıyla fiyatların düştüğünü ve fiyatların düşmesiyle de satışlarının artmasından memnun olduklarını belir

Çerkezköy 25.09.2016 21:02:00 0
Palamut bollaştı, fiyatı düştü

BU SEZON HERKES BOL PALAMUT YİYECEK

 

Çerkezköy Karadeniz Balıkçılık Sahiplerinden İlker Diş, “ Eylül’de başlayan yeni balık sezonun ilk haftası balık fiyatları biraz yüksekti. Ancak havaların soğumasıyla birlikte hem balık bollaştı hem de fiyatlar düştü. Geçen hafta tanesi 10.00Tl olan palamut’un fiyatı bu hafta 7 ila 8 TL’ye kadar düştü ve üstelik palamutlar iri ve bir kilonun üzerinde . Özellikle bu sezon önceki yıllara göre bol palamut çıkacak ve herkes bol ve ucuz palamut yeme imkanı bulacak. Fiyatların düşmesi  hem bizleri hem de vatandaşlarımızı sevindirdi. Palamut bollaştıkça fiyatlar daha düşer.”dedi.

 

HERKES BALIK YEMELİ

 

Yaşar Balıkçılık Satış temsilcisi Dursun Yaşar’da, “Balık bollaştıkça fiyatlarında düşmesi vatandaşlarında balık talebi yoğun oluyor. Dolayısıyla yoğun talep karşısında da bizlerinde satışı artırıyor. Balık sezonunda her kes bol balık yesin. Özellikle havalar soğudukça çıkan balık daha da lezzetli oluyor. Balık ayni zamanda çok yararlı bir besin. Bu nedenle herkesin bol balık yemesini tavsiye ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10