Göre ve Karaali çiftinin mutlu günü

Müge Göre ile Sonar Karaali önceki gün Lemar düğün salonunda düzenlenen düğün ile dünya evine girdi. Saat 19.00'da başlayan düğün gece boyunca sürdü. Davetlilerin yanı sıra Göre ailesi

Çerkezköy 25.09.2016 21:03:00 0
Göre ve Karaali çiftinin mutlu günü

İKİNCİ DÜĞÜN 1 EKİM’DE

 

Gülümser- Erol Göre çiftinin kızları olan Müge Göre ile Gülbahar-Şemsettin Karaali çiftinin oğulları Soner Karaali, dün saat 19.00’da Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün ile dünya evine girdiler. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin ikinci düğünleri ise 1 Ekim’de Antakya’da Gardenia Kır Bahçesi’nde yapılacak.

 

KIZIMIZIN MÜRÜVETİNİ GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

 

Gece boyunca durmadan eğlenen çift düğün pastasını birlikte kestikten sonra birbirlerine afiyet ile ikram ettiler. İlk danslarını gerçekleştiren çiftin ardından diğer davetliler de piste davet edildi ve dansın ardından çeşitli yöresel oyunlarla eğlence dolu bir gün geçirdiler. Gelinin ailesi Gülümser-Erol Göre çifti, “Kızımızın mürüvetini gördüğümüz için çok mutluyuz. Allah sağlıklı huzurlu bir aile yaşantısı nasip etsin. İkinci düğünümüze Antakya’da olacaktır. Katılmak isteyen misafirlerimizi bekleriz” dedi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10