Yeğin ve meral Ailelerinin Mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınmış iş adamlarından Müteahhit Tuncay Yeğin'in oğlu Yavuz Yeğin dün Lemar Düğün Salonu'nda yapılan muhteşem düğün ile Yasemin meral ile dünya evine gi

Çerkezköy 25.09.2016 21:04:00 0
Yeğin ve meral Ailelerinin Mutlu günü

YEĞİN VE MERAL AİLELERİ DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

 

Damat babası Tuncay Yeğin ve annesi Semine Yeğin ile dünürleri Gelinin Annesi Sevgi Meral ve babası Dursun Meral düğüne gelen davetlileri salon girişinde karşıladı. Düğün sürecinde de masaları tek tek gezerek mutlu günlerinde yanlarında olan yakınlarına,eş dost ve davetlilere  mutlu günlerinde kendilerini bırakmayarak yanlarında olmaları nedeniyle mutlu olduklarını belirterek teşekkür ettiler.

 

GENÇ ÇİFT İLK DANSLARINI ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE YAPTI

 

Yasemin –Yavuz Yeğin Çifti salona davetlilerin alkışları eşliğinde girdiler ve ilk danslarını da davetlilerin yoğun alkışları eşliğinde yaptılar. Ardından Düğün pastasını yine davetlilerin alkışları eşliğinde kesen genç çift bir birlerine pasta yedirdiler. pasta kesimi sonunda takı merasimine geçildi.Takı merasiminde uzun ve çift kuyruk oluştu. Takı merasimi sonunda genç  Yasemin-Yavuz Yeğin çifti canlı müzik eşliğinde yakınları, arkadaşları ve davetlilerle birlikte oyunlar oynadılar.

 

DÜĞÜNE İLGİ BÜYÜK OLDU

 

Yasemin-Yavuz Yeğin çiftinin düğününe Çerkezköy’ün tanınmış iş adamları başta olmak üzere, siyasiler, esnaflar,sanayici temsilcileri,Yeğin ve Meral ailelerinin yakınları,eş ve dostları ile çok sayıda kalabalık bir davetli kitlesi hazır bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10