Aksoy  ve Tunç ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy  Halit Narin Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmenlerinden Mehmet Aksoy önceki akşam Saray Güngörmez Mahallesi Düğün Salonunda yapılan düğün ile Emine Tunç ile dünya evine girdi.

Çerkezköy 26.09.2016 19:29:00 0
Aksoy  ve Tunç ailelerinin mutlu günü

OKUL MÜDÜRÜ GÜLDEZ VE TÜM ÖĞRETMENLER HAZIR BULUNDU

 

Saray Güngörmez Mahallesi Düğün Salonu’nda yapılan düğünde Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Lisesi Okul Müdürü Murat Güldez başta olmak üzere Okul Müdür yardımcıları, okulun emekli olan eski müdürleri ile okulda görev yapan tüm öğretmen meslektaşları Mehmet Aksoy’un mutlu gününde hazır bulundu. Ayrıca Aksoy ve Tunç ailelerinin yakınları,eş ve dostları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

TUNÇ VE AKSOY AİLELERİ DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

 

Gelinin annesi ve babası Asiye-Ahmet Tunç,damadın annesi ve babası Nefise-Rahmi Aksoy düğüne gelen davetlileri kapıda karşıladı. Düğün sırasında da davetlilerle yakından ilgilendiler.düğüne katılan tüm davetlilere mutlu günlerinde yanlarında olmaları nedeniyle teşekkür ettiler.

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE  DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Genç Çift alkışlar eşliğinde düğün pastasını kesti ve ardından yine alkışlar eşliğinde ilk danslarını yaptı. daha sonra canlı müzik eşliğinde meslektaşları ve yakınlarıyla birlikte halaylar çektiler. Tekirdağ ve Trakya oyun havaları oynadılar. Geç saatlere kadar süren düğünde genç çift’in mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Mehmet Aksoy ve eşi Emine Aksoy kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan arkadaşlarına ve yakınları ile davetlilere teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10