2. El otomobil satışlarında durgunluk yaşanıyor

Çerkezköy'de uzun yıllar 2. El otomobil satışı yapan Bahadır Otomotiv  alım satım işyeri Satış Müdürü Murat Ateş ikinci el oto satışlarının Kurban bayramı sonrasında durduğunu

Çerkezköy 26.09.2016 19:33:00 0
2. El otomobil satışlarında durgunluk yaşanıyor

BAYRAM ÖNCESİ KIPIRDANMA YAŞANDI

 

Murat Ateş Kurban bayramı öncesinde vatandaşların ikinci el otomobillere ilgi gösterdiğini belirterek, “Uzun bir durgunluktan sonra Kurban bayramı öncesi yani kurban bayramına bir hafta kala otomobil ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini karşılamaya çalıştık ve bu bir haftalık süre içinde işlerimizde bir kıpırdama oldu. Bizlerde işler açıldı diye çok sevindik. Ancak Kurban bayramı sonrasında işler bıçak gibi kesildi. Gelen giden oluyor ancak araç alan yok.”dedi.

 

DOLARIN YÜKSELMESİ İŞLERİ DURDURDU

 

Doların son günlerde arttığını ve buna bağlı olarak işlerin durduğunu ileri süren Murat Ateş, “Bayram sonrası işlerimizin durmasının başlıca nedeni bana göre doların devamlı yükselmesinden kaynaklanıyor olabileceği görüşündeyim. Doların yükselmesi bizim ikinci el otomobil piyasasını da büyük ölçüde etkiliyor.Bu tür olaylar karşısında çabuk etkilenen sektörümüzde işlerde birden duruyor. Tabi ki bir süre böyle gidecek değil. Ama bir süre işlerde durgunluk yaşanacak. Yapacak bir şey yok bekleyeceğiz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10