ÇGVD'den Şeker ve Tansiyon ölçümü kampanyası

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, yaptığı açıklamada Çerkezköy halkı için ücretsiz olarak şeker ve tansiyon ölçüm kampanyası düzenleyeceklerini ifade etti.

Çerkezköy 26.09.2016 19:34:00 0
ÇGVD

TABELA DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı  Murat Akay, Çerkezköy halkına katkı sağlamak için derneği kurduklarını ve  bu nedenle hiçbir zaman tabela derneği olmayacaklarını açıklamış ve derneğin faaliyete geçmesiyle birlikte, ilçede bir yardım kuruluşu gibi faaliyet sürdürdüklerini ifadse etti.

 

ÇANTA KAMPANYASI DÜZENLEDİK

 

Akay, Okulların açılmasıyla dernek olarak önce kendi yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla sonra da kampanya düzenleyerek vatandaşların katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası yardımında bulunduklarını ve şimdide tüm Çerkezköy halkı için şeker ölçümü kampanyası düzenleyeceklerini belirtti.

 

ŞEKER VE TANSİYON ÖLÇÜMÜ YAPILACAK

 

Murat Akay, İrmet Hospital ile işbirliği kapsamında önümüzde birkaç gün içinde yetkili mercilerden izin aldıktan sonra Çerkezköy Belediyesi önünde vatandaşlara ücretsiz Şeker ve tansiyon ölçümü yapacaklarını belirterek, “Çerkezköy’e Gönül verenler derneği olarak biz her zaman halkımıza hizmet vermek için varız diyoruz. Bu nedenle değişik zamanlarda halkımızı sağlık konularında da bilinçlendirmek ve katkı sağlamak için hazırladığımız projelerimizi hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki günlerde de İrmet Hospital işbirliği kapsamında Belediyemiz Önünde vatandaşlarımıza yönelik ücretsiz olarak şeker ve tansiyon ölçümü gerçekleştireceğiz” dedi.

 

İZİN ALIR ALMAZ KAMPAYAMIZI DÜZENLEYECEĞİZ

 

Akay konuşmasının sonunda ise, “Çerkezköy’e Gönül Verenler derneği olarak halkımızın sağlıklı olması ve sağlıklarına dikkat etmeleri için yapacağımız bu hizmetin önemli bir hizmet olacağını düşündüğümüz için böyle bir kampanya gerçekleştirmemizin yararlı olduğunu düşündük.yetkili makamlardan izin alır almaz bu kampanyamızı gerçekleştireceğiz. Tahminen Cuma günü gerçekleştirebilir diye düşünüyorum. İzin aldığımızda da bu konuda açıklama yapacağım.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10