Baykuş ailesinden teşekkür ziyareti

3 Mayıs 1999 tarihinde Bingöl Yayladere'de Şehit düşen Piyade Er Mustafa Baykuş'un ismi Özel İdare İlkokuluna verilmiş ve okulda Şehitler Köşesi oluşturulması da kararlaştırılmışt?

Çerkezköy 26.09.2016 19:36:00 0
Baykuş ailesinden teşekkür ziyareti

TÜM ÖĞRENCİLER BİZİM EVLADIMIZDIR

 

Şehit Mustafa Baykuş’un Babası Süleyman Baykuş ve Annesi Keziban Baykuş, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Oğullarının isimlerini bir okulda yaşatılmasından duydukları mutluluğu dile getiren Şehit Ailesi “Çocuğumuzun isminin bir okula verilmesinden dolayı Devletimize ve Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz Vatanımız için bir evladımızı feda ettik. O okulda okuyan tüm öğrenciler artık bizim evladımızdır” açıklamasında bulundular.

 

BOYNUMUZUN BORCUDUR

 

Kaymakam Metin Kubilay ise yaptığı konuşmada, “Bugün bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak bunu kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda canlarını feda etmiş Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize borçluyuz. Bu Ülke bizlere Şehitlerimizin ve Gazilerimizin bir emanetidir. Onların hatıralarını canlı tutmak da bizim boynumuzun borcudur” diye konuştu.

 

YARIN TÖREN DÜZENLENECEK

 

Kaymakam Kubilay konuşmasının sonunda ise, “Bilindiği gibi daha önce Gazi Osman Paşa İlkokulunun adı şehidimiz Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un adı verilmişti. Özel İdare İlkokuluna da şehit ailemizin onayı ile şehidimiz Şehit Er Mustafa Baykuş’un adını vererek Şehidimizin adını bu okulda yaşatmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yarın saat 11.00’da Çerkezköy Özel İdare İlkokuluna Şehit Mustafa Baykuş isminin verilmesi ve Şehit Köşesi açılışı yapacağız. Diğer Şehitlerimiz için de çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

 

BİR KEZ DAHA ŞÜKRANLA ANDI

 

Kaymakam Metin Kubilay, son olarak canlarını Vatan, Millet ve Bayrak uğruna feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha andığını ifade etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10