Ödemeler aksatılmadan devam ediyor

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal,  kooperatife ürününü teslim eden kooperatif ortaklarına ödemelerin devam ettiğini belirtti.

Çerkezköy 29.09.2016 19:27:00 0
Ödemeler aksatılmadan devam ediyor

ÖDEMELER DEVAM EDİYOR

 

Başkan Nafis Ünal 2016 yılı hasat döneminde kooperatife ürününü teslim eden kooperatif ortaklarına ödemelerin devam ettiğini belirtti. Ünal “ 10 gün önce başladığımız ödemeler aksatılmadan devam ediyor. Kooperatif ortaklarımıza ürünlerini kooperatifimize teslim ettikleri tarihler göre  sırayla ödemeler aksatılmadan yapılmaktadır. Şu an hale Ağustos ayı içinde ürün teslim eden ortaklarımıza ödemeler yapılmakta ve daha sonra eylül ayında ürün teslim eden ortaklarımıza ödemeleri yapılacak.”dedi.

 

ÖDEMELERİN ZAMANINDA YAPILMASI MEMNUNLUKLA KARŞILANDI

 

Başkan Ünal konuşmasının sonunda ise, “Hasat alım kampanyamız halen devam etmekte ancak bu  aydan sonra ürün teslimi çok az olur ve teslim edilen üründe rekolteyi etkilemez. Çünkü  ortaklarımızın yüzde 99 ürününü kooperatifimize teslim etti. Bundan sonra da daha çok az miktarda alım gerçekleşir. Önceki açıklamalarımda da belirttiğim gibi şu anda ön ödeme fiyatları ve  teslim edilen ürünün yağ oranına göre ilave ücret ödemesi yapılıyor.  Ücret konusunda hiç bir sıkıntı söz konusu değil” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10