Çelik "Hedefleri olan bir takıma geldim"

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren 1911 Çerkezköyspor yeni göreve başlayan Antrenör Soner Çelik ve Çanakkale Dardanelspor'dan transfer edilen Furkan-Burakhan Şerifoğl

2.10.2016 18:51:00 0
Çelik

SPORCULAR TANITILDI

 

1911 Çerkezköyspor tesislerinde önceki gün gerçekleştirilen imza töreninde Çanakkale Dardanelspor’dan transfer edilen, 1999 doğumlu Furkan Şerif Şerifoğlu ile 2001 doğumlu Burak Han Şerifoğlu kardeşler basın mensuplarının karşısına çıkarılarak tanıtıldı. Sitespor ile 4 buçuk yıl süren uzun soluklu maceranın ardından yaptığı başarılı işleri arkasında bırakarak 1911 Çerkezköyspor ile yardımcı antrenör olarak anlaşma sağlayan deneyimli teknik adam Soner Çelik yaptığı açıklamada eski kulübü Kapaklı Sitespor yönetiminden hiçbir kimseyle bir problemi olmadığını kaydetti.

 

“HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMA GELDİM”

 

Süper Amatör Ligde hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu kaydeden Çelik “ Hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu ifade eden genç teknik adam, “Bundan sonraki kariyerimi 1911 Çerkezköyspor’da geçireceğim için mutluyum. Beni bu vazifeye layık gören Kulüp Başkanımız Murat Narçın ve Futbol Şube Sorumlusu Muzaffer Savaş’a çok teşekkür ediyorum. Yüksel Hocamız ile birlikte uyum içinde hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürüyeceğiz. Hedef varsa ben varım. Hedefleri olan bir kulübe geldim” dedi.

 

“BAŞARILI İŞLER YAPTIK”

 

Sitespor’da hayata geçirdiği alt yapıya 1911 Çerkezköyspor’da da sürdüreceğini kaydeden Çelik “Alt yapıdan ülke futboluna futbolcu yetiştirmek istiyorum. Alt yapıda önümüzdeki yıl için şimdiden çalışmalara başladık. Seneye U-17 ve U-19 takımları ile alt yapıda kaliteli işler yapacağız. Daha önce yaptığım gibi sokak sokak gezerek; mahalle arasından bu çocukları bulup genç oyuncuları futbola kazandırmak ve kulübe başarı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Hedefimiz bu gençleri kulübe kazandırarak, Türkiye Şampiyonasına gitmek. Aynı başarıları burada tekrarlamak istiyorum. 4 buçuk sene emek verdim ve bu konuda mütevazi olmayacağım; başarılı işler yaptık” şeklinde konuştu.

 

“ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUM”

 

Sitespor’dan neden ayrıldığına yönelik basın mensuplarına açıklamada bulunan Çelik “ Ben üst yapı için kaliteli oyuncuların transfer edilmesini istedim. Sitespor yönetim ise kulübün böyle bir tasarrufu olmadığını belirtti. Alt yapı ile ilgilenmemi ve maaşımın yarıya düşürülmesini talep ettiler ben ise bunu kabul etmedim ve yollarımız ayrıldı. Hedefleri bulunan bir kulüpte ter dökecek olmak benim için çok önemliydi. 1911 Çerkezköyspor ile anlaşmadan önce birkaç kulüple daha görüştüm. Alt yapı oluşturulacağının garantisini alarak 1911 Çerkezköyspor ile anlaştım. Alt yapı çalışmalarımızı oluşturarak en kısa zamanda yeni sahamızda maçlara çıkmak istiyoruz” dedi.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10