Kapaklıspor umut verdi

Tekirdağ Süper Amatör lig şampiyonluk adaylarından Kapaklıspor Kırklareli Süper Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazanarak lig öncesi umut verdi.

3.10.2016 19:07:00 0
Kapaklıspor umut verdi

YİĞİT İLE ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmaya Kapaklıspor Semih, Tolga, Ercan, Hüseyin, Tuna, Cihan, Gençağa, İbrahim, Semih Çelik, Yiğit Deveci ve Semih ilk onbiri ile çıktı. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren gol aramaya çalıştı. Özellikle kanatlardan hızlı çıkan Kapaklıspor arzuladığı gole karşılaşmanın 10’uncu dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Yiğit düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirdi.

 

İKİ GOLLE KAZANDI

 

Rakibi karşısında mağlup duruma düşen Babaeskispor kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediği gol ve golleri bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresin de ataklarını sürdüren Kapaklıspor 59’uncu dakikada Çağatay’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmasını bildi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10