Doğanspor Kore'yi gole boğdu

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda Çerkezköy Doğanspor Pazar günü Çorlu deplasmanında Çorlu Korespor'u 10-0 mağlup ederek ligde ikide iki yaptı. Marmara Ereğlisi Stadında oynanan maça Çe

3.10.2016 19:07:00 0
Doğanspor Kore

90 DAKİKA ÜSTÜN BİR OYUN SERGİLEDİ

 

Müsabakaya hızlı başlayan Çerkezköy Doğanspor müsabakanın ilk dakikalarından itibaren oyuna ağırlığını koyarak rakip Korespor karşısında gol aramaya başladı. Sahaya ekip oyununu iyi yansıtan Çerkezköy Doğanspor 90 dakika tek kale oynadı. Doğanspor’un baskıları karşısında zor anlar yaşayan Çorlu Korespor kendi kale sahası dışına ancak bir kez çıkabildi ve bu çıkışında da başarılı olamadı. Oldukça zevkli geçen müsabakada Çerkezköy Doğanspor oyuncularının sergilediği oyun izleyiciler tarafından da takdir edildi.Karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor’u galibiyete taşıyan golleri ise Oğuzhan Çabuklar(2),Mehmet  Bozkurt(2),Onur Sezer(2),Ahmet Coşkun,Alper Erilmez,naim Pirinç ve Serdar Harmancı kaydetti.

 

YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş yaptığı açıklamada “ Çorlu deplasmanında Çorlu Korespor karşısında takımımızın ortaya koyduğu futboldan memnunuz. Bu sezon ligin ilk deplasman maçında 10-0’lık açık ara bir gol farkı ile galip gelmemiz rakiplerimizi de korkuttu. Biz hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz.Saha çıkıp oyunumuzu en iyi şekilde oynayarak galip gelme mücadelesi yapıyoruz. Bu karşılaşmada da futbolcu kardeşlerimiz tam bir ekip oyununu sahaya yansıtarak üzerilerine düşeni en iyi şekilde yerine getirerek farklı bir galibiyetle sahadan ayrılmasını bildiler.Bu bol gollü galibiyetle grubumuzda sezonun ikinci maçında liderlik koltuğuna oturmamızdan mutluyuz. Ancak önümüzdeki maçlarımızı da alarak yükselişimizi sürdürmek ve liderliği de kaptırmak istemiyoruz. Elde edilen 10-0’lık galibiyet nedeniyle teknik ekibimizi ve tüm futbolcu kardeşlerimizi kutluyor,her maçta ayni performansla mücadele etmelerini istiyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10