"Örnek dernekçiliğin öncülüğünü yapıyoruz"  

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, dernek yönetim kurulu üyeleri Murat Serin, Gülnur  Torun Kocaçınar, Gökhan İkizoğolu,Yetiş Demir  ile birlikte Çerkezköy Organize S

Çerkezköy 3.10.2016 19:08:00 0

“ÇERKEZKÖY’ÜN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Her ziyarette bulunduğumuz yerlerde belirttiğimiz gibi biz kesinlikle bir tabela derneği değiliz. Bizim amacımız sanayi kenti olan kentimizin gelişimine katkı sağlamaktır ve bu nedenle de bir çok bu konuda proje çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dernek olarak daha yaşanılabilir bir Çerkezköy’ün oluşumunda bizlerinde tuzu biberi olması için çalışıyoruz. Kısa süre içinde de yaptığımız sosyal aktivitelerle de derneğimizin tabela derneği olmadığını herkese gösterdik” dedi.

 

ÖRNEK DERNEKÇİLİĞİN ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPIYORUZ

 

Akay “ Biz çocuk arkadaşları ile bir araya geldiğimizde Çerkezköy’e nasıl faydalı oluruz düşüncemizden yola çıkarak bu derneği kurduk. Mayıs ayında faaliyete geçen derneğimiz bu güne kadar bir çok sosyal aktiviteler gerçekleştirdi. Okulların açılmasıyla da ilçe genelindeki okullarımızda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin çanta ihtiyaçlarını karşıladık. Bu kampanyamız da aralıksız bir şekilde  devam ediyor” diye konuştu.

 

ÖZDOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’da ziyaret için Çerkezköy’e Gönül verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve yönetimine teşekkür etti. Özdoğan Derneğin çalışmalarını basından takip ettiğini, çalışmaların diğer derneklerinde örnek alacağına inandığını belirterek Akay ve ekibine başarılar diledi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10